Connery

Lækkede fotos fra Fallout tv-serie ser lovende ud

Prime Video ser ud til være gået i gang med deres næste serie

Tilbage i 2020 annoncerede Amazon, at de var i gang med at udvikle en ny tv-serie baseret på Bethesdas populære spilserie Fallout, men siden da har der nærmest været total radiostilhed omkring det kommende projekt.

Nu er har den kommende serie igen fået gang i fan-spekulationerne, baseret på en række foto-"leaks", der angiveligt viser udviklingen af nogle meget overbevisende tv-studier, der er som revet ud af at Fallout-spil. 

Den originale kilde til billederne, en Twitter-bruger under navnet brugernavnet Shamanomenon har fået fjernet sine fotos på platformen, men de lever nu andre steder på nettet. 

Fordi disse nye fotos er det meste vi egentlig har at gætte på om serien, er der ikke meget der vides om plottet, men det tyder på at "Vault 32" er involveret i det postapokalyptiske serieprojekt. 

Vault 32 har ikke været aktuel i nogle af Fallout-spillene, men Vault 34 dykkede op i spillet Fallout: New Vegas, og det er derfor et godt gæt, at den nye serie kommer til at finde sted i det amerikanske midt-vest. 

Tjek billederne på Twitter. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt