Connery

Fallout-fan? Alle spil udkommer nu i en mini-nuke replika

En "radioaktiv" samlerpakke

Bethesda har uanset hvordan man vender og drejer det, en solid vifte af spil i deres fanelskede Fallout-franchise, også selvom det seneste indspark i franchisen, Fallout 76, ikke er det mest elskede blandt gamere. 

Men det holder ikke Bethesda tilbage, fra nu at udgive den "ultimative" Fallout-samling, i det de har navngivet 'Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology'. 

Samlingen er en ny version af en lignende samlerpakke man sendte på gaden i 2015, med den forskel, at det nu inkluderer Fallout 4 og Fallout 76. 

Timingen er selvfølgelig oplagt, fordi Amazon er på vej med deres live-action tv-serie baseret på spilserien, med udgivelse i april 2024.

ANNONCE
Fallout-fan? Alle spil udkommer nu i en mini-nuke replika

I 2023 versionen er det dog ikke længere CD-skiver der gemmer sig inde i maven på den troværdige Fatman mini-nuke replika, men derimod en række kort, der hver især er printet med Steam-koder til spillene Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, Fallout 3: Game of the Year Edition, Fallout: New Vegas - Ultimate Edition, Fallout 4: Game of the Year Edition og Fallout 76.

Bethesda skriver i annonceringen, at mini-nuken som spillene er pakket i, er desarmeret, men at den dog har en eksplosiv lydeffekt, der går af når man åbner for "bomben". 

Samlersættet udkommer den 11. april 2024, hos udvalgte forhandlere. 

Ifølge Bethedas egen merchandise webshop lyder prisen på 480 kroner, hvilket ikke er en frygtelig slem pris, når man kigger på at den forrige samlerudgave med Mini-nuke replikaen sælges på brugtmarkedet for op mod 200 dollars. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce