Connery

Avowed er det næste RPG-spil til fans af Skyrim

Se den seneste trailer fra Obisidans næste satsning

Obsidian Games har efterhånden været vidt omkring, og mens de ikke selv arbejdede på Elder Scrolls-spillet Skyrim, er de ikke ukendte, når det kommet til Bethesda Studios måde at kreere RPG-spil på. Det var blandt andet Obsidian, der med Chris Avellone i spidsen skabte et af de bedste Fallout-spil nogensinde, New Vegas, mens Bethesda selv havde travlt med at arbejde på Skyrim. 

Siden dengang i starten af 00'erne, har Obisidan været vidt omkring, og voksede i en årrække fra samarbejdet med Obsidian. 

Derfor blev der også kigget lidt til dem, da de i november 2018 blev opkøbt af Microsoft, og i december måned samme år annoncerede det meget Fallout-lignende Outer Worlds. 

Det gik dog hverken værre eller bedre, end at Obsidian blev forenet med deres gamle venner fra Bethesda, da det spilstudie i 2021 blev opkøbt af Microsoft. 

ANNONCE
Avowed Xbox Developer Direct
?si=u1rltDtuoSP_JP2Q

Derfor er det vel også en slags full cirlce, at vi nu begynder at se mere til Obsidians kommende fantasy-RPG spil Avowed, der selvom det ikke er et Elder Scrolls spil, ligner et produkt der er overordentligt meget inspireret af netop Bethesdas Skyrim. Full Circle? 

Under Xbox Developer Direct delte Obisidan en række nye detaljer om deres kommende spil - vigtigst af alt, en bekræftelse af, at det kommende fantasy-spil lander på Xbox og PC, med Xbox Game Pass Day One til efteråret 2024. 

 Tjek traileren her! 

ANNONCE
Avowed Gameplay Trailer
?si=GB3NLw1ve6xGVfE_
Del

Seneste nyt

Annonce