Connery

OnePlus 5T Lava Red

OnePlus er netop landet med ny farvevariant

OnePlus har forholdsvis god succes med at lancere nye farvevarianter løbende. Det er smart nok fra deres side, for det sætter mindre pres på produktionsfaciliteterne, og så giver det selvfølgelig også mulighed for at holde snakken om telefonen kørende, over en længere periode. 

I december måned fik vi derfor den perfekt timede udgave af OnePlus 5T; Star Wars Edition. Denne gang bliver det spillet en smule på den nærtliggende Valentines Dag, da telefonen lanceres i en rød variant. 

Den nye OnePlus 5T, har fået navnet - og farven: Lava Red. Der er tale om en lækker metallicrød, der er anodiseret på metallet og ikke malet: "Den er anodiseret mellem to sandblæsningsteknikker, inden man tilføjer et anti-fingeraftrykslag for at skabe en klar finish. OnePlus’ øje for detaljen afspejles tydeligt i OnePlus 5T Lava Reds matchende røde keramiske fingeraftrykssensor."

Farven blev allerede lanceret i Asien i løbet af efteråret med stor succes, og nu er der altså blevet sendt et begrænset parti mod de europæiske lande. 

ANNONCE
OnePlus 5T Lava Red - Pris og tilgængelighed.

OnePlus 5T er allerede tilgængelig for bestilling på OnePlus.net nu. 

OnePlus 5T Lava Red fås med 8GB RAM og 128GB hukommelse, den er i salg fra 6. februar klokken 10.00 CET på OnePlus.net?eller via YouSee for 4299 kr., så længe lager haves.

ANNONCE
Del

Seneste nyt