Connery

Se Arron Crascall unboxe den nye OnePlus 5, mens han sidder i en Lamborghini Aventador

Anderledes unboxing!

Arron Crascall er en ganske sjov fætter på de sociale medier, som for alvor har gjort sig umage med små, grinagtige videoer, hvor han enten gør folk omkring sig utilpas med sin skønsang, eller klipper allerede virale Youtube-klip sammen med sig selv.

Nu er han blevet hevet ind af OnePlus til at unboxe den nye OnePlus 5.

Men, unboxingen er i denne omgang ikke placeret på et skrivebord i rolige omgivelser, men derimod på passagersædet i en Lamborghini Aventador, som giver den fuld gas rundt på en træningsbane.

Fungerer det? Det må være op til dig at vurdere - på den ene side virker filmen til at søge viralt potentiale med Crascall og ekstreme omgivelser, men på den anden side mister selve unboxingen og den nye model fokusset. Og er det i virkeligheden ikke den nye model, der bør være i centrum?

Se med herunder:

ANNONCE

Fra OnePlus lyder det: "To celebrate our official sales start we'd like to present the new OnePlus 5 extreme unboxing, featuring the 2017 Lamborghini Aventador S. In the video Arron Crascall unboxes our latest flagship and we think it's fair to say is that he didn't handle the speed very well. Fun is guaranteed."

Hvad tænker du?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce