Connery

Her er den nye OnePlus 6T!

Lær det vigtigste om det nye flagskib fra OnePlus

Egentlig fungerer metoden, hvor man udgiver et teknologi produkt, for derefter at forbedre på det og noget tid efter udgive et forbedret produkt ganske godt.

Især OnePlus holder godt fast i denne metode, på deres smartphones. Først får vi en ny model - og et halvt års tid senere kommer T-modellen.

Vi er på den tid af året igen. I foråret fik vi den gode OnePlus 6. Og nu er det tid til OnePlus 6T.

ANNONCE
OnePlus - Her er den nye OnePlus 6T! OnePlus

Så hvad er nyt?

Designet er blevet refineret, og det kommer især til udtryk i det nye dråbeformede notch - og den clean bagside, der ikke længere er belastet med en fingeraftrykssensor.

Fingeraftrykssensoren er nemlig nu blevet gemt inde bag displayet. En mere intuitiv løsning, som OnePlus og få andre producenter netop har bragt på markedet.

Forbedret kamera. 6T bygger videre på det udenærkede kamera fra 6. Det helt store her, er at softwaren er blevet forbedret, og OnePlus har taget machine learning i brug, for at gøre kameraet i stand til, bedre at opdage hvad du skyder billeder af, for derefter at servere de bedste indstillinger direkte til aftrykker-fingeren.

Fjernet 3.5 mm Jack-stik. OnePlus har holdt fast i jack-stikket længere end mange af de andre spillere på markedet - men det er slut nu. Ifølge brugerundersøgelser blandt det dedikerede OnePlus community, benytter langt de fleste brugere bluetooth-headsets, og derfor har OnePlus pakket en USB-C til Jack dongle med, og i stedet inddraget pladsen til noget andet, nemlig:

Større batteri. 6T har mere batteri end forgængeren, helt specifikt er det blevet til 3700 mAh, med OnePlus Fast Charge, der giver op til en dags strøm på 30 minutters opladning.

Større skærm. OnePlus 6T kommer med en 6.41” optisk AMOLED-skærm med 19:5:9 ratio, hvilket giver en fantastisk skærmoplevelse, hvad enten du spiller Fortnite eller ser Netflix. OnePlus 6T er mere robust, og forsiden er beskyttet af det nyeste Corning Gorilla Glass 6.

ANNONCE
OnePlus 6T: Pris og tilgængelighed

OnePlus 6T fås i farverne Midnight Black og Mirror Black. Telefonen kan forudbestilles fra d. 29. oktober på OnePlus.com eller hos én af OnePlus’ partnere: Telia, Telenor, 3, YouSee og Proshop. Læs mere om telefonen på OnePlus.com

OnePlus 6T kan købes fra d. 6. november i følgende versioner: 
6GB RAM/128GB Mirror black 4.199 DKK
8GB RAM/128GB Mirror black 4.499 DKK
8GB RAM/128GB Midnight black 4.499 DKK
8GB RAM/256GB Midnight black 4.799 DKK

ANNONCE
Del

Seneste nyt