Connery

OnePlus 5T Star Wars Edition

OnePlus Returns

OnePlus er klar med et skarpt partnerskab, i forbindelse med premieren på Star Wars: The Last Jedi!

OnePlus indgår partnerskab med Disney til 4-års jubilæum

"Vi er glade for at annoncere OnePlus 5T Star Wars Limited Edition i samarbejde med en af de mest ventede film i året - Star Wars: The Last Jedi, for at fejre OnePlus 4 års jubilæum. Dette samarbejde er det første skridt, og en milepæl, vi længe har ønsket at fejre sammen med vores community i Norden.

Salg af OnePlus 5T Star Wars Limited Edition finder sted i Finland, Danmark og Sverige og starter en dag efter Star Wars: The Last Jedi har premiere i biograferne landet over. Salget starter altså den 14. december på oneplus.net, samt hos 3 og YouSee butikker i Danmark. I Europa er OnePlus 5T Star Wars Limited Edition kun tilgængelig i Finland, Sverige og Danmark.

Star Wars har fortryllet generationer med deres mesterlige historiefortælling fra en galakse langt, langt væk, med det bedste inden for teknologi og underholdning, samt et stærkt engagement fra deres fansamfund. Tilsvarende har OnePlus også et dedikeret fællesskab, der er stærkt lidenskabeligt omkring det bedste inden for teknologi, design og omtanke for detaljer. Med dette enestående partnerskab kan OnePlus-brugere nyde kraften fra begge brands.

Om OnePlus 

OnePlus er et globalt mobilteknologiselskab, der udfordrer konventionelle teknologibegreber. OnePlus er bygget på mantraet "Never Settle", skaber unikke designenheder i høj kvalitet og med den bedste hardware. OnePlus stræber efter at skabe de bedste smartphones, i tæt samarbejde med sit fællesskab af brugere og fans."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce