Connery

OnePlus kaster sig ud i TV-kategorien

Pete Lau: 'Med udviklingen inden for kunstig intelligens har vi uendeligt mange ideer, og vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer'

OnePlus har gjort et godt fodarbejde ved at demokratisere tanken om gode smartphones. Forstået at communitiet omkring udviklingen af deres produkter, atltid har haft en stærk inflydelse på, hvad der sker i udviklingen. Det er måske stadig penge der driver værket, men i det mindste lyttes der meget stærkt til ønskerne, fra dem der skal bruge pengene. 

Med det in mente, er det ret interessant, at OnePlus nu har annonceret, at de går ind på TV-markedet. 

Det er specifikt smart-tv, som OnePlus har kastet deres kærlighed på. 

Pete Lau, der er grundlægger af OnePlus, fortæller om det nye projekt: "Jeg drømmer om en tid, hvor teknologien er en naturlig og problemfri del af vores dagligdag. I modsætning til meget andet forbrugerelektronik, som de seneste år har gjort livet nemmere for folk, er TV'et forblevet meget konventionelt. Vores erfaring giver os en fordel i det nye segment, og vi glæder os til at udforske mulighederne for den helt forbundne brugeroplevelse, der kan forbedre folks hverdag."

Pete Lau kommer selv til at danne spids for det nye produkt-segment, og han har da også tidligere erfaring fra hjemmebiograf-segmentet.

Lau er oprindeligt hardware-ingeniør, og da han for år tilbage fik en lille notorisk berømmelse for at smadre en printplade i Oppos Blu-Ray afdeling, fordi han var utilfreds med designet af kredsløbet, satte han sig selv i scene som en meget meningsfyldt karakter. Det var ifølge Lau selv en reaktion mod udviklingsafdelingen, der havde skabt et kredsløb der virkede ulogisk og var meget mindre præsentabelt eksempelvis et sammenligneligt system fra det anerkendte HiFi-mærke Denon. En underholdende lille anekdote, der fortæller lidt om mandens passion for at skabe et lækkert produkt.

Læs også: OnePlus 6 anmeldelse.

OnePlus fokus på tv-segmentet, handler om at ramme den rigtige balance mellem hardware af høj kvalitet og den nyeste elektronik, og samtidig pakke det ind i en gnidningsfri brugeroplevelse og et tidløst design, og det lyder som noget, vi sagtens kan bruge på smart-TV området, hvor der ikke er mangel på høj kvalitet, men der derimod sagtens kan sættes ind på prisniveauerne. 

Jeg er i hvert fald spændt på at se, hvordan 'Never Settle' tager sig ud, i et TV-produkt. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce