Connery

Den nye Sonos AMP er redningen for dine gamle kablede kvalitetshøjttalere

Den nye forstærker fra Sonos er leveringsdygtig i solid effekt

SONOS er langt om længe klar med deres nye forstærker: Sonos AMP. 

I modsætning til den efterhånden aldrende Sonos Connect:AMP forstærkter, er det nye produkt et seriøst skud på stammen, til den gode hjemmeinstallation. 

I løbet af de sidste to-tre år, har den store trådløse lyd-spiller oplevet, at der er kommet rigtig, rigtig mange konkurrenter til markedet, som er leveringdygtige i fornuftig multiroom, og det er ikke blevet mindre med introduktionen af især Google Assistant, der problemfrit kæder en lang række af lydprodukter sammen. 

Sonos sidder dog stadig på den store fordel, at de har en enorm mængde af kunder, der allerede har købt sig ind i deres yderst velfungerende økosystem - og det er en god ting. 

Med tilføjelsen af AMP, der med 2 x 125 Watt er væsentligt stærkere end den eksisterende Connect:AMP, er Sonos nu solidt rustet til at gøre rigtig god brug af mange af de eksisterende passive højttalere, der ellers bliver pensioneret med lynets hast, fordi  de ikke er smarte nok længere. 

SONOS har uden tvivl haft professionelle installationer i tankerne, med udformingen af den nye forstærker, der er særdeles indbygningsvenlig i formfaktoren - og stakke-venmlig, for at det ikke skal være løgn. 

ANNONCE
SONOS - Den nye Sonos AMP er redningen for dine gamle kablede kvalitetshøjttalere SONOS

Som jeg ser det, har den nye forstærker fra SONOS tre væsentlige anvendelsesområder. 

For det første bringer den liv - og god effekt, til dine gode passive højttalere, der nu i endnu højere grad, kan blive en del af multi-room oplevelsen. 

For det andet, har vi med RCA line-in endnu en god mulighed for at hive "retro"-udstyr som pladespillere og CD-afspillere med ind i lydbilledet igen.

For det tredje, er der med tilføjelsen af HDMI ARC-inputtet, rent faktisk en god mulighed for at koble Sonos til hjemmebiografen (Ud over de knapt så designvenlige soundbars, vi har set i de senere år). Ydermere, kan stereo-setuppet til hjemmebiografen via AMP, udbygges til surround, ved hjælp af eksempelvis to Sonos Play:One, der kan trække som surroundhøjttalere i et sådant setup. 

Sonos AMP får en vejledende udsalgspris på 5.199,- kroner, og kan leveres fra 12. februar 2019. 

ANNONCE
SONOS AMP
Del

Seneste nyt