Connery

Sonos er klar med ny soundbar: Vi mener, at vi med Sonos Beam har skabt den bedste og mest alsidige smarthøjtaler på markedet

Sonos Beam

Hvis du er den glade indehaver, af et par Sonos enheder, men ikke har taget skridtet, og købt den forholdsmæssigt dyre og pladskrævende Playbar, men stadig gerne vil have Sonos til at spille op med dit tv, så er denne nyhed lige noget for dig. 

Sonos har nemlig løftet sløret for en lækker, lille og smart soundbar, til en mere overskuelig pris. 

ANNONCE
SONOS - Sonos er klar med ny soundbar: Vi mener, at vi med Sonos Beam har skabt den bedste og mest alsidige smarthøjtaler på markedet SONOS

Den nye smarthøjttaler er en del af Sonos' lydsystem til hjemmet, og den kan selvfølgelig kobles sammen med alle andre Sonos-produkter og indgå i et eksisterende set-up. Sonos Beam giver et hav af muligheder i f.eks. kombination med to Sonos One til sourround sound eller sammen med en SUB for at opnå en kraftfuld bas. Den nye Sonos Beam kan, præcis som Sonos One, styres via stemmen, Sonos-appen eller musiktjenester som Spotify, Audible, Pandora og Tidal.

"I smarthøjtalerkategorien, der er blevet rodet, uoverskueligt og præget af tvivlsom lyd, er Sonos Beam et lysende eksempel på, hvordan Sonos skiller sig ud", siger Patrick Spence, CEO hos Sonos. "Selve vores kerne er en åben tilgang, kærlighed til design, fokus på kvalitet og dedikation til opbygningen af et lydsystem, der er let at bruge og bliver bedre over tid. Vi mener, at vi med Sonos Beam har skabt den bedste og mest alsidige smarthøjtaler på markedet."

ANNONCE
Sonos Beam produktdetaljer:
  • Med en lav profil og sin kompakte størrelse er Sonos Beam udformet i et design, der passer perfekt på en skænk, i en reol eller under et vægmonteret tv. Med en længde på 65 cm er højtaleren diskret og fylder ikke for meget i et tv-setup.
  • Fem farfield-mikrofoner giver en avanceret støjreduktion og gør, at højttaleren kan opfange kommandoer fra hele rummet selv med baggrundsstøj og musik.
  • Sonos Beam har tre udgange: en til strøm, en til ethernet og en HDMI-ARC.
  • HDMI-kablet bruges til at forbinde Sonos Beam med tv'ets HDMI-ARC-udgang. Hvis et tv ikke understøtter HDMI-ARC kan den optiske lydadapter bruges til at forbinde Sonos Beam med tv'ets optiske lydport.
  • Fås i mat sort og mat hvid.
  • Brug af et Amazon Fire TV giver den mest optimale oplevelse. Tv'et tændes ved at bruge stemmen og aktivere Alexa, som kan bruges til valg af film, justering af lyd og meget mere.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce