Connery

Cupra skærer en luns af prisen på deres billigste elbil

Cupra Born tilslutter sig nu rækken af elbiler der er blevet prisjusteret til 2024

2024 har ligesom foregående år sparket sig selv i gang som en lidt træls sag for elbilsproducenter der ikke er Tesla. Tilbage i midten af januar, bankede Elon Musks bilmærke nemlig igennem med endnu en prisjustering på den populære Model 3, og det har skabt røre hos de andre elbilsproducenter, der roligt men sikkert, dukker op med enten regulære prisjusteringer eller hurtige kampagnepriser. 

Og det er ikke kun Tesla der presser på. Det er ikke længe siden at kinesiske BYD spillede sig ind i Danmark med et større modelprogram, hvoraf to af modelleren sniger sig ind i en prisklasse under 300.000 kroner.

Mens vi ikke har set alt for mange vilde nedsættelser blandt de mindre elbiler, er VW-gruppens Cupra nu gået ud med en justering på deres mindste nuværende elbil Cupra Born. 

I en pressemeddelelse til Connery.dk, skriver man: "Når verden kører med 200 km/t og forandringer sker over natten, er der ingen skam at tage tingene i et roligere tempo end de andre. At tillade sig selv at stoppe op og mærke mere. Føle mere. Være til stede. Kort sagt, at tage den spanske mentalitet mere til sig.

Derfor sænker vi prisen på CUPRA Born, så alle danskere, der vil være med, kan finde mere af det sydlandske overskud frem."

Den nye startpris lyder på 269.990 kroner, for en Cupra Born Emoción 58 kWh med stor udstyrspakke. Rettelse: Cupra præciserer, at prisen for den nævnte udstyrspakke medfører en ekstrapris på 10.000 kroner, så prisen vil være 279.990 kroner.
Den store udstyrspakke omfatter ifølge Cupra følgende: Varmepumpe, adaptiv fartpilot, bakkamera, navigation, fjernlysassistent, Pilot L, Tech M, tonede bagruder og AR heads-up display. 

Ved udgangen af 2023, stod en Cupra Born med 58 kWh batteripakke til en startpris på 319.990 kroner, så der er altså blevet skåret forholdsmæssigt meget af prisen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce