Connery

Svenske CAKE er klar med produktionsmodellen af deres seneste cykel

CAKE lancerer Bukk elmotorcykel i både offroad og gadevenlig version

Svenske CAKE har lanceret produktionsmodellen af deres nyeste elektriske motorcykel, Bukk, efter en vellykket introduktion af en specialversion i slutningen af 2022. Den nye model kommer med en betydeligt lavere startpris på 10.270 euro og byder på en pæn ydeevne.

Bukk-platformen, som er designet til at være let og kraftfuld, har et flot effekt-til-vægt-forhold takket være sin elektriske drivlinje, støbt aluminiumsstel og CAKE-designede komponenter. Den letteste konfiguration vejer kun 89 kilo (195 lbs) og leverer 456 Nm øjeblikkeligt moment, der accelererer motorcyklen fra 0-45 km/t på 2,15 sekunder.

ANNONCE
Svenske CAKE er klar med produktionsmodellen af deres seneste cykel

Bukk-motorcyklen kommer i to kategorier, Bukk Superlight (A1, 13 kW) og Bukk Powerlight (A2, 16 kW), og tilbyder en række tilpasningsmuligheder, herunder tre forskellige affjedringssæt fra Öhlins, WP og Formula, samt muligheden for at vælge mellem en ren off-road eller gadevenlig version.

CAKEs grundlægger og CEO, Stefan Ytterborn, udtalte, at "med Bukk-platformen bringer CAKE uovertruffen let elektrisk ydeevne til, hvor du vil køre den, tage den på vejen for at føre dig til sporet eller banen." Han fortsatte med at sige, at "vores mål om at kombinere miljøansvar med design og fremstilling af de højeste kvalitet og mest innovative elektriske off-road performance motorcykler er, hvad der inspirerede Bukk."

ANNONCE
CAKE Bukk - Svenske CAKE er klar med produktionsmodellen af deres seneste cykel CAKE Bukk

Pris og tilgængelighed

Bukk-motorcyklen kan let konfigureres før køb via Cakes hjemmeside eller efter køb via CAKE Connect-appen. Den er også udstyret med avancerede tilslutningsfunktioner, der muliggør opgraderinger til nye funktioner og global fjernsupport, hvilket gør Bukk endnu mere alsidig og fremtidssikret som en elektrisk motorcykel. Med denne teknologi kan motorcyklen spores eller endda deaktiveres, hvis den bliver stjålet.

Bukk, hvis navn betyder "tordensky" på det gamle sprog fra øen Gotland, er tilgængelig for bestilling til en startpris på 10.270 euro fra den 25. april på ridecake.com.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce