Connery

Cake afslører deres Bukk el-crosser

Her er svenskernes nyeste EV off-roader

Det svenske e-bike mærke Cake er garant for nogle af de flotteste elektriske to-hjulede køretøjer, og det seneste skud på stammen er en ny elektrisk crosser, der topper den tidligere Cake Kalk på flere parametre. 

Bukk er bestemt udviklet til et liv ude på de mere kuperede stier og terræner - og den er udstyret med specialtilpassede Öhlins S46 bagdæmper med 297 millimeters vandring ved baghjulet og en 43mm WP luftaffjedret forgaffel med 278 millimeters vandring. 

ANNONCE
Cake Bukk er udstyret med heftige Öhlins dæmpere - Cake afslører deres Bukk el-crosser Cake Bukk er udstyret med heftige Öhlins dæmpere

Et batteriskifte på maskinen er forholdsvis simpelt - det kan klares uden værktøjer på under tredive sekunder - og at fuldt opladet batteri giver op til 3 timers kørsel, alt efter forhold. 

Cake Bukk har en samlet vægt på 85 kilo (incl 21 kg batteri), på en let, men heftig aluminiumsramme. Motoren har en peak-power på 16 kW, og det gør cyklen i stand til at tonse afsted på tracket med en tophastighed på over 100 kilometer i timen - med et vildt trækmoment på 420 Nm ved baghjulet. 

CAKEs direktør Stefan Ytterborn fortæller under annonceringen, at Bukk repræsenterer en grænse-udviskende performance-ambition. 

Nå ja, og om det er helt med vilje, eller bare et tilfælde: Det er meget passende, at en maskine der er udviklet til at blive gennemsprøjtet af beskidte vandpytter og mudder hedder Bukk, Cake...

Pris og tilgængelighed

I første omgang producerer Cake 50 styk limited edition Cake Bukk LTD i racergul lakering, til en salgspris på 14.970 euro - eller godt 111.500 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce