Connery

Spotify Car Thing er nu lanceret i USA

Bliv klogere på Spotifys nye musikgadget

Spotify er ude med et stykke hardware, der henvender sig særligt til bilejere. 

Spotify Car Thing er på en måde en slags medieafspiller, men mest af alt et brugerinterface, der gør det lettere for bilister at styre og overskue Spotify, mens de kører bil. 

Car Thing er nemlig ikke en afspiller i sig selv - den kræver nemlig følgende: En smartphone med enten Bluetooth eller AUX-forbindelse til bilens radio eller infotainment-system, en Spotify Premium-konto og en seperat strømforsyning via USB-kabel. 

Spotify fortæller selv at de oplever, at brugerfladen giver bedre mening for mange af deres brugere, end bilernes indbyggede infotainment-systemer, men for os at se, er det en gadget der giver bedst mening i biler (af ældre dato) der ikke har et topmoderne infotainmentsystem med indbygget app-funktionalitet til i forvejen at håndtere Spotify. 

ANNONCE
Spotify Car Thing - Spotify Car Thing er nu lanceret i USA Spotify Car Thing

Car Thing gør det muligt for brugeren at styre Spotify gennem en række forskellige kontrolfunktioner. Her har man blandt andet lanceret Spotifys stemmesøgning, hvor man ved hjælp af kommandoen "Hey Spotify", kan bede Car Thing om at spille, hvad man føler for. 
Alternativt er der også en drejeskive med trykfunktion, som man kan bruge til at browse gennem musik og podcasts, styre lydstyrken osv. 

Sidst er det også muligt at bruge dimsens touch-skærm. 

Pris og tilgængelighed

Spotify Car Thing er netop blevet lanceret i USA, hvor den sælges for 89,99 dollars (590 kroner) - og hvornår - eller om den i hele taget bliver tilgængelig andre steder i verden, er der endnu ikke blevet udmeldt omkring. 

ANNONCE
Spotify Car Thing
Del

Seneste nyt