Connery

Spotify åbner for danske videopodcasts

Endnu mere video rykker ind hos Spotify

Spotify har investeret massivt i Podcast-genren over de seneste år, og intet tyder om, at de har planer om at stoppe. 

Dedikationen blev sådan for alvor tydelig, streamingjtenesten i 2020 lykkedes med at trække Joa Rogan, en af verdens mest populære podcastere, over på en eksklusiv aftale på Spotify (For et beløb der rygtes at være omkring 200 millioner dollars). 

Podcast-mediet rykker enormt, men det er også under opbrud - for hvornår er noget en podcast - og hvornår er det en Youtube-kanal? 

Youtube har med deres Premium-feature gjort det muligt for brugere at lytte til deres favorit-videoer med lydsiden alene - og omvendt er Spotify nu begyndt at give mulighed for at supplere podcast-afsnit med video. 

Video-podcast featuren på Spotify har gennem et halvt år været testet af i udvalgte markeder - med god succes - for den 15. november blev muligheden tilgængelig for Spotifys Anchor-kreatører i mere end 180 lande verden over. 

For Spotify handler video-tilføjelsen tilsyneladende om at give mere værdi til både podcast-skabere og Spotify-brugere - og det er selvfølgelig en fuld cirkel, hvis det i samme ombæring giver Spotify endnu mere engagerede brugere og skabere. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce