Connery

Logitech pakker LIGHTSPEED-teknologi i en prisbillig mus

Logitechs e-sport tech er blevet billigere

Det er ikke alle gamere, der lige har mulighed for at koste 1000+ kroner på en mus (Som G502 da vi testede den), og det er helt forståeligt. Alligevel vil man gerne have det bedst mulige for pengene - og det forsøger Logitech nu at imødekomme med deres prisbillige Logitech G309 LIGHTSPEED Wireless, der pakker noget af Logitechs bedste muse-teknologi i en overkommelig pakke, med en vejledende pris sat til 699 kroner.

ANNONCE
Logitech G309 - Logitech pakker LIGHTSPEED-teknologi i en prisbillig mus Logitech G309

Designet til præstation

Logitech G309 LIGHTSPEED er skabt til at levere høj ydeevne, uden at det går ud over komforten eller budgettet. Musen er designet med en HERO 25K-sensor, som giver præcis sporing og enestående reaktionsevne, der er essentiel for gamere på alle niveauer. Med en følsomhed op til 25.600 DPI og en rapporteringsrate på 1 ms i LIGHTSPEED-tilstand, er musen klar til at håndtere selv de mest intense gaming-sessioner.

En af de største fordele ved G309 LIGHTSPEED er dens lette design. Med en vægt på kun 86 gram med et alkaline AA-batteri og 68 gram uden batteri, når den er parret med POWERPLAY, tilbyder den en balance mellem holdbarhed og letvægt, som er ideel til lange gaming-sessioner. Den kompakte og ergonomiske form sikrer også, at musen er behagelig at bruge, uanset hvor længe spillet varer.

ANNONCE
Logitech G309 - Logitech pakker LIGHTSPEED-teknologi i en prisbillig mus Logitech G309

Forbindelse uden kompromis
G309 LIGHTSPEED benytter sig af Logitechs eksklusive LIGHTSPEED trådløse teknologi, som giver en pålidelig og hurtig forbindelse, der konkurrerer med kablede mus. Dette sikrer, at gamere får en gnidningsfri oplevelse uden forsinkelser. Derudover er musen kompatibel med POWERPLAY, Logitechs trådløse opladningssystem, hvilket gør det muligt at bruge musen uden et AA-batteri, hvilket reducerer vægten og øger komforten yderligere.

Udover dens ydeevne og design, kommer G309 LIGHTSPEED også med LIGHTFORCE hybrid optisk-mekaniske switches. Lightforce switches kombinerer det bedste fra både optiske og mekaniske switches, og resulterer i præcise aktiveringer og en skarp respons. Det gør musen særligt velegnet til hurtige og præcise bevægelser i spil, hvor reaktionstiden kan være afgørende.

Med Logitech G309 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse får gamere adgang til avanceret teknologi og høj ydeevne til en overkommelig pris. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt