Connery

Oasis-medlem afslører: Sådan blev 15 års fjendskab mellem brødrene løst

Mere skal der ikke til!

Efter næsten 15 års opbrud og bitter strid er en af britpopens største bands, Oasis, endelig samlet igen - som du nok har kunnet bemærke på aviser, nettet og sociale medier de sidste par uger.

 Den ikoniske duo, Liam og Noel Gallagher, har endelig lagt deres mangeårige fjendskab bag sig og planlægger nu en længe ventet genforeningsturné i 2025.

Men hvordan blev broerne mellem de stridende brødre bygget igen? Liam Gallagher har givet lidt indsigt. 

Liam Gallagher, kendt for sin aktive tilstedeværelse på sociale medier og en skæv humoristisk sans, afslørede for nylig, at det var ham, der tog det første skridt mod forsoning. Da en fan på platformen X (tidligere Twitter) spurgte, hvem der først greb telefonen for at reparere forholdet, svarede Liam med sin sædvanlige charme: "Jeg ringede til ham, men hold det mellem os, jeg vil ikke have folk til at tro, jeg er en blød fyr."

Selvom Liam måske forsøger at opretholde sit image som den rå rockstjerne, vil fansene nok snarere hylde hans initiativ end se det som et svaghedstegn.

Efter år med offentlige skænderier og uendelige rygter om en potentiel genforening, er mange fans bare glade for, at de to brødre har fundet vej tilbage til hinanden.

Ifølge rygter har deres mor, Peggy, spillet en central rolle i at bringe dem sammen igen. Også Liams forlovede, Debbie Gwyther, som han har omtalt som den, der "reddede mig", kan have haft en vigtig indflydelse.

Genforeningsprocessen kulminerede i en fotosession, hvor de to brødre blev set grinende og spøgende – et syn, der har været savnet af fans i over et årti.

Den kommende turné i Storbritannien og Irland i 2025 har allerede skabt enorm efterspørgsel, og mange fans venter i spænding på flere internationale datoer.

Men uanset hvor mange billetter der sælges, er det største øjeblik for mange fans allerede sket: Gallagher-brødrene er sammen igen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt