Connery

Lenovo: AI er for alvor kommet til den bærbare PC - og det vil revolutionere måden vi arbejder på

Lenovos nyeste skud af laptops flyder i AI-funktioner

AI kan hurtigt komme til at fremstå som et buzzword, der bliver brugt lidt for meget i disse tider - men kunstig intelligens, både i form af den generative type som flest nok forbinder med ting som ChatGPT og Midjourney, og maskinlærings-delen, der længe har været på banen, er hverken døgnfluer eller lignende.

Alligevel kan det virke voldsomt, når alverdens elektronikfabrikanter kaster om sig med AI-begreber - og så er spørgsmålet bare: Hvad kan det?

Hos computerfabrikanten Lenovo er der nærmest uudtømmelige muligheder, ikke mindst i kraft af deres netop lancerede næste generation af laptops, som blev afsløret under Lenovo Innovation World 2024 - sideløbende med IFA-messen i Berlin.

De nye AI-maskiner er langt hen ad vejen båret af de nyeste mikrochips fra hhv AMD, Intel og Qualcomm - og hver især byder på dedikerede AI-processorkerner, og en struktur som er bygget direkte til Microsofts Copilot+, der danner rygraden i Lenovos software. 

Resultatet er en række maskiner der over hele linjen er væsentligt hurtigere og meget mere effektive - med et skift i PC-paradigmet, der for første gang i en længere årrække, betyder at den bærbare computer igen kan tage kampen op mod eksempelvis batteritiden i en Macbook. 

ANNONCE
Lenovo forklarer AI
?si=ahrml-2N2BxGewQ8
Lenovos lineup - Lenovo: AI er for alvor kommet til den bærbare PC - og det vil revolutionere måden vi arbejder på Lenovos lineup

Her er de fedeste nye AI-funktioner i Lenovos nye AI-devices:

Lenovos nyeste bærbare computere markerer et kvantespring i, hvordan AI kan forbedre vores daglige brugeroplevels. Med AI dybt integreret i deres laptops, får brugere nu adgang til en række avancerede funktioner, der forbedrer både produktivitet og sikkerhed:

Smart Modes tilpasser automatisk computerens ydeevne baseret på brugerens aktiviteter, hvilket optimerer hastigheden og energieffektiviteten på en intelligent måde = Mere power når du har brug for det - og mere strømeffektivitet når du har brug for det. 

Smart Share er en ny banebrydende funktion på Lenovos Intel-baserede maskiner med Aura-tilnavnet, der bruger AI til at gøre det nemt at dele billeder og filer mellem eksempelvis smartphones, uden at skulle gennemføre besværlige overførselsprocesser. Det er lidt en hybrid af noget vi tidligere har set Apple gøre en del af - men her fungerer det simpelthen bare på tværs af forskellige økosystemer - nemt.

Smart Care tilbyder 24/7 real-time support, der anvender AI til at analysere og løse problemer proaktivt - det betyder, at man altid har adgang til PC-support i hvilken som helst digital kommunikationsform man foretrækker - hvadenten det er chat, beskeder eller telefonopkald. 

De fedeste kommende maskiner fra Lenovo

Lenovo har netop præsenteret en række imponerende nye bærbare computere, som alle er udstyret med den nyeste AI-teknologi. Her er et overblik over de mest spændende modeller:

ANNONCE
Yoga 7 Pro - Lenovo: AI er for alvor kommet til den bærbare PC - og det vil revolutionere måden vi arbejder på Yoga 7 Pro

Lenovo Yoga 7 Pro er en premium-laptop er designet med både kraft og stil i tankerne.

Yoga 7 Pro kombinerer en højtydende AMD Ryzen AI 9 processor med en flot 14.5” PureSight Pro OLED-skærm, der leverer en fantastisk flot visuel oplevelse. Den er ideel til både kreative fagfolk og dem, der kræver maksimal ydeevne og alsidighed.

Vejledende pris fra 12.999 kroner

ANNONCE
Thinkpad X1 Carbon Aura Edition - Lenovo: AI er for alvor kommet til den bærbare PC - og det vil revolutionere måden vi arbejder på Thinkpad X1 Carbon Aura Edition

ThinkPad X1 Carbon Gen 13 Aura Edition er en af Lenovos mest avancerede bærbare computere og præsenterer den nyeste Intel® Core™ Ultra teknologi.

Modellen er oprindeligt designet til at være den ultimative laptop til højtstående forretningsfolk, men vi ser også en appeal i den robuste og ultralette konstruktion kombineret med AI-funktioner. Den nyeste Aura Edition inkluderer smarte funktioner som Smart Modes, Smart Share og Smart Care, der alle arbejder sammen for at optimere brugeroplevelsen.

Vejledende pris fra 20.099 kroner

ANNONCE
Yoga Slim 7i Aura Edition - Lenovo: AI er for alvor kommet til den bærbare PC - og det vil revolutionere måden vi arbejder på Yoga Slim 7i Aura Edition

Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition bringer en kombination af elegant design og kraftfuld præstation.

Den er  udstyret med Intels Core Ultra processor og kan blandt andet fåes med en vild 2.8K OLED touchscreen. Mens Yoga Slim ikke er nær så beefy i den topspeccede udgave som Yoga 7 Pro, er det stadig - takket være de nye Intel Core Ultra processorer, et powerhouse af en laptop, med en virkelig pladsbesparende profil - både i størrelse og vægt. 

Vejledende pris fra 9.999 kroner

De nye AI-maskiner fra Lenovo er klar til Danmark i løbet af fjerde kvartal 2024

ANNONCE
Del

Seneste nyt