Connery

Bowers & Wilkins hæver barren for premium lyd med nye Pi6 og Pi8 True Wireless-earbuds

Bowers & Wilkins er kendt for deres kompromisløse tilgang til lydkvalitet, og  selvom de først kastede sig ud i True Wireless Audio-kategorien i 2021, er det gået flot.

Med lanceringen af de nye Pi6 og Pi8 True Wireless-øretelefoner forsøger mærket endnu en gang at sætte standarden for premium lytteoplevelser i true wireless format. De to nye modeller, som blev offentliggjort for nyligt, bygger på teknologien fra de prisvindende Pi7 og Px8-hovedtelefoner og byder på alt fra avanceret støjreduktion til imponerende trådløs lydkvalitet.

ANNONCE
B&W Pi6 - Bowers & Wilkins hæver barren for premium lyd med nye Pi6 og Pi8 True Wireless-earbuds B&W Pi6

Pi6 og Pi8 er skabt med fokus på komfort, ydeevne og design. Bowers & Wilkins fortæller, at de nye modeller er blandt de mest komfortable øretelefoner, de nogensinde har produceret. Begge modeller er udstyret med Qualcomm aptX Adaptive-teknologi, der giver trådløs lydkvalitet i høj opløsning på 24-bit/96kHz. Flagskibsmodellen Pi8 skiller sig ekstra ud ved også at understøtte aptX Lossless, som giver en endnu bedre lytteoplevelse.

Pi6 - Performance til en overkommelig pris

Den mere prisvenlige Pi6-model er udviklet på samme teknologiplatform som Pi8, men den henvender sig til brugere, der ønsker en stærk lydoplevelse til en lavere pris. Med sin 24-bit/96kHz aptX Adaptive-lyd og de samme drivere som i de populære Pi7 buds, får lytteren her en høj lydkvalitet til daglig brug. Med en batterilevetid på op til 24 timer, når man inkluderer opladningsetuiet, er Pi6 ikke umiddelbart et dårligt valg til prisen.

ANNONCE
B&W Pi8 - Bowers & Wilkins hæver barren for premium lyd med nye Pi6 og Pi8 True Wireless-earbuds B&W Pi8

Pi8 - Luksuslyd i topklasse

Hvis du vil have det bedste af det bedste, er Pi8 det oplagte valg. Pi8 leverer lydoplevelser på højeste niveau med sine 12 mm drivere med carbon-forstærkede membraner, som også bruges i de anerkendte Px8-hovedtelefoner. Pi8 understøtter både aptX Adaptive og aptX Lossless, hvilket betyder, at musikken kan nydes i studiekvalitet, uanset hvor du befinder dig. Opladningsetuiet til Pi8 understøtter både trådløs opladning og muligheden for at trådløst transmittere lyd fra eksterne kilder – f.eks. underholdningssystemer i fly.

Design og holdbarhed

Bowers & Wilkins har ikke kun tænkt på lydkvaliteten, men også på æstetikken og holdbarheden. Øretelefonerne er IP54-certificerede, som betyder, at de er modstandsdygtige over for støv og vandstænk. Samtidig byder begge modeller på Bluetooth 5.4 med multipoint-understøttelse, så du nemt kan skifte mellem flere enheder uden problemer.

Pris og tilgængelighed

Pi8 vil være tilgængelig i farverne Anthracite Black, Dove White, Jade Green og Midnight Blue fra slutningen af august til en pris på 2.999 kr. Pi6, som kommer i farverne Storm Grey, Cloud Grey, Forest Green og Glacier Blue, kan købes fra starten af september til en pris på 1.799 kr.

ANNONCE
Del

Seneste nyt