Connery

Audi A6 e-tron: Danske priser afsløret for den elektriske luksusbil med op til 746 km rækkevidde

Se de danske priser her

Godt en måned efter verdenspremieren på den kommende elektriske Audi A6 e-tron serie, er Audi Danmark klar med de danske priser. 

Audis kommende elektriske sedan og stationcars har vækket en del interesse med deres 800 volts-system der tillader hurtigere opladningen end størstedelen af de aktuelle elbiler på markedet - op til 270 kW. 

Og den anden vigtige pointe, at rækkevidden i de mest effektive versioner er helt oppe og tangere en WLTP-rækkevidde på hele 746 kilometer per opladning - det kunne meget vel betyde et farvel til rækkeviddeangsten for de potentielle elbilskøbere der i nogen tid har sat på hænderne. 

"Vi har virkelig set frem til at kunne præsentere det danske setup på A6 e-tron," siger Rikke Hamilton, direktør for Audi Danmark, "for vi har sammensat en komplet bil med et imponerende niveau af standardudstyr, som vi samtidig kan tilbyde til en rigtig attraktiv pris sammenlignet med vores konkurrenter i markedet – både for privatkunder og firmabilskunder. Samtidig er A6 e-tron fuld af innovativ teknologi, og vi har derfor store forventninger til, at danskerne tager godt imod den."

Du kan læse meget mere om de kommende biler i denne artikel

Det vigtige her er dog de danske priser, der nu er blevet offentliggjort på listepriserne efter 2025-afgiften. 

  • Audi A6 Sportback Progess Plus e-tron starter i 589.990 kroner 
  • Audi A6 Sportback Progress plus e-tron performance ryger op i 689.990 kroner.
  • Audi A6 Sportback Progress plus e-tron quattro får en vejledende listepris der starter i 797.990 kroner.
  • Og sidst men ikke mindst: Audi 6 Sportback e-tron starte i 1.039.990 kroner.
ANNONCE

Audi oplyser at merprisen for Avant-modellen er 15.000 kroner - hvilket må gælde over hele linjen. 

Audi Danmark kommer også til at tilbude en ekstra valgbar Ultra-udstyrspakke, der smider digitale OLED-baglygter, adaptiv luftundervogn, S-line trim, 20" fælge, servolukning af døre og flere ting med i hatten for 70.000 danske kroner. 

Audi A6 e-tron lanceres hos de danske forhandlere omkring årsskiftet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt