Connery

Lusket nabo mistænkes for at være seriemorder i bestialsk første trailer til Depravity

Ny nervepirrende thriller med Dermot Mulroney.

Den klassiske fortælling om en beboer, der mistænker sin nabo for at være morder har været vendt og drejet utallige gange.

Alt fra Hitchcocks Vertigo til den nyere Watcher fra 2022. Men det er bare en subgenre, der fungerer - mystikken er der fra starten af og man har mere eller mindre fri leg i 2/3 af filmen til at bygge momentum og sørge for, at man får mest mulig forvirring i spil.

Og det ses tydeligt på spil i den første trailer til den kommende film Depravity.

Her følger vi tre beboere i et lejlighedskompleks, der så småt begynder at mistænke deres nabo, spillet af Dermot Mulroney, for at være en seriemorder.

Menneskets ukuelige nysgerrighed får dem jo naturligvis overtalt til kigge nærmere på sagen på egen hånd - og det skulle de aldrig have gjort.

Tilsyneladende tager handlingen sig noget af en drastisk drejning - hvor det før handlede om at finde spor på, at naboen slog mennesker ihjel, handler det pludselig om meget mere.

Lejligheden bugner af stjålne kunstværker, og da naboen får nys om deres viden - så vågner han op til dåd.

Det bliver en voldsom, hektisk duel med den formodede morder i en kamp om ikke at blive hans næste potentielle offer. 

Når først penge bliver involveret, så bliver den menneskelige samvittighed sat på prøve, og inden længe handler det heller ikke kun om kampen mod naboen, men mod hinanden.

Se den hæsblæsende første trailer til Depravity herunder - det kunne godt gå hen og blive en neglebider!

Filmen lander i oktober:

ANNONCE
?si=lANS8OeQhySq7kdl
Del

Seneste nyt