Connery

Logitech G udgiver eksklusiv tegneserie i samarbejde med svenske Peter Bergting

Tegneseriemester Peter Bergting bringer legendarisk gamingmus til live i The Chronicles of Aeonaia

Logitech G har i et unikt samarbejde med den svenske tegneserieskaber og illustrator Peter Bergting skabt en begrænset oplagstegneserie - The Chronicles of Aeonaia. Der er kun produceret 700 eksemplarer af tegneseriehæftet, som handler om "Legenden om G502 X, et lille stykke teknologi, som mange er afhængig af på daglig basis.""

ANNONCE
Chronicles of Aeonaia - The G502 X Origin Story

Tegneserien er skabt med ønsket om at formidle en oprindelseshistorie, der kunne være udgivet i 1980'erne. Bergting har vævet tre nutidige nordiske superhelte ind i fortællingen: Orb, Ailincia og Thomas Paste.

Peter Bergting udtaler: "Det, der interesserede mig mest ved dette projekt, var at skabe en historie om et objekt, som folk normalt ikke kan relatere sig til. Jeg valgte derfor at menneskeliggøre G502 X i form af en superhelt og derigennem give publikum et nyt forhold til en genstand, som de bruger i deres hverdag."

Peter Bergting har arbejdet som illustrator på klassiske spil som Mutant Chronicles, Dungeons & Dragons og Vampire and Shadowrun. Han er i dag tilknyttet Dark Horse Comics og står bag en ny serie i Hellboy-universet, Frankenstein – New World. Den 12. april udgiver han en bog om sine samlede værker - The Art of Peter Bergting.

Købere af Logitech G502 X Plus får som eksklusivt samlerobjekt tegneserien The Chronicles of Aeonaia, som kun er trykt i 700 eksemplarer. Tegneserien er skabt af Peter Bergting, en af Nordens mest anerkendte fantasy-forfattere og kunstnere.

ANNONCE
Del

Seneste nyt