Connery

Qrevo Slim: Roborock lancerer supertynd robotstøvsuger med moppefunktion

Vores fascination for robotstøvsugere er steget exponentielt i takt med tilføjelsen af smar-home integrationer, automatiske dockingstationer og gulvvask - kort fortalt er robotstøvsugeren gået fra at være en irriterende random-maskine som hele tiden skulle hjælpes fri - til rent faktisk at være en hjælpsom robot der for alvor tager over på en af de helt kedelige opgaver i vores hjem. 

Og mens konkurrencen er stor er der også begyndt at dukke mere specialiserede robotter op. En af dem er den spritnye Roborock Qrevo Slim, som har det claim to fame at den har en højde på 8,2 centimeter, som betyder at den klarer frigang under et langt større udvalg af møbler, sofaer og andre ting, som blot en anelse højere støvsugere er udfordret af. 

ANNONCE
Qrevo Slim: Roborock lancerer supertynd robotstøvsuger med moppefunktion

Vi fik en demo af den nye støvsuger på techmessen IFA i Berlin, hvor producenten selvsagt var meget begejstrede over innovationen. 

Ser du, der er åbenbart ikke helt let at lave en intelligent støvsuger der både klarer støvet og gulvvasken og holde den i et meget kompakt format - men Qrevo Slim lykkedes med dette, fordi de store sensorer og kameraer som andre AI-robotter er udustyret med på toppen er blevet elimineret. I for LiDAR-sensorer benytter robotten en række kamaeraer placeret rundt om siden på robotten, der alle samler informationer som lynhurtigt bliver behandlet af en AI-processor, for lynhurtigt og lige så effektivt som de dyrere radar-teknologier, at kunne genkende dens arbejdsområde og udføre arbejdet - effektivt. 

Qrevo Slim er endda så god at den opdager meget mindre objekter og udfordringer end dens forgængere, mens sugekraften fortsat er kraftfuld med 11.000 Pa. 

Der er også moppefunktion og både støvsuger og moppe har udskydelige arme så robotten har mulighed for at nå ud i alle hjørner og svært fremkommelige steder. 

ANNONCE
Realtidsdemonstration af Qrevo Slims 3D-detection system - Qrevo Slim: Roborock lancerer supertynd robotstøvsuger med moppefunktion Realtidsdemonstration af Qrevo Slims 3D-detection system

Ligesom andre af markedets aktuelle, bedste robotstøvsugere kommer Roborock Qrevo Slim selvfølgelig med en helt automatiseret tømmestation der både varetager støvsugertømingen, skiftning af beskidt vaskevand og automatisk rensning af gulvmopper.  

Der er på nuværende tidspunkt ikke fastlagt priser for den kommende støvsuger, men Roborock forsikrede mig om, at deres nye slim-robot uden tvivl lanceres i Skandinavien. Stay Tuned

ANNONCE
Del

Seneste nyt