Connery

Airpods 4 får aktiv støjreducering

Apple er klar med to nye varianter af de almindelige AirPods

Den store buket af Apple-nyheder der rullede over skærmen den 9. september bød både på nye Apple Watches og de i alt fire nye varianter af iPhone 16 og iPhone 16 Pro, men der blev også plads til et par nyheder om AirPods der måske er gået de fleste forbi. 

Mens der er nyheder til både AirPods og Airpods Max, er det de nye AirPods 4 der for en gangs skyld er det mest spændende nye. 

Apple har nemlig valgt at bringe en feature der tidligere var forbeholdt AirPods Pro til de billigere regulære AirPods - nemlig akriv støjreducering (ANC). 

Aktiv støjreducering i trådløse Buds har efterhånden et par år på bagen, og mens teknologien ganske vist startede på de dyrere varianter, har teknologien gradvist arbejdet sig ind i alle lag af trådløse buds og pods - og nu er den altså endelig klar til de efterhånden legendariske AirPods. 

Den aktive støjreducering er ikke den samme som på AirPods Pro - der som bekendt gør brug af en tætsluttende silikone-tip til at forsegle ørerne fra den omkringliggende lyd yderligere - i AirPods 4 gør Apple fortsat brug af et åbent design - og her arbejder indbyggede mikrofoner på højtryk med konstant at udligne den udefrakommende støj så brugeren får.. ro. 

Mikrofonen i de nye airpods skulle også være dramatisk forbedret takket være H2-chippen, som isolerer din stemme for at give en bedre opkaldskvalitet.

AirPods 4 oplades desuden med USB-C kabel eller en trådløs oplader.

AirPods 4 vil være tilgængelig i to varianter: De nye AirPods 4 med aktiv støjreduktion vil få en vejledende pris på 1.599 kroner, mens en billigere variant af AirPods 4 uden ANC vil koste køberen 1.199 kroner. Begge de nye modeller af AirPods lanceres den 20. september 2024.

De nye AirPods 4 har fået forbedret effektivitet og holder op til 24 timer med opladningsetuiet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt