Connery

Første trailer til Jailbreak: Love on the Run er dit næste true-crime-fix

Forbudt kærlighed mellem politibetjent og forbryder.

Netflix er på trapperne med endnu mere true-crime - og denne gang i den lidt mere 'bløde' ende, der i stedet for seriemordere og bestialske kriminalsager handler om forbudt kærlighed.

Og det skete endda for blot to år siden - den nye serie går under navnet Jailbreak: Love on the Run og fokuserer på en nærmest Joker x Harley Quinn-kærlighedsaffære i den virkelige verden.

Den første trailer til Jailbreak: Love on the Run løfter sløret for en opsigtsvækkende fortælling om fængselsbetjenten Vicky White og fangen Casey White.

I 2022, efter 17 år som en respekteret medarbejder ved Lauderdale County Detention Center i Alabama, forlod Vicky pludselig sit job og hjalp den kriminelle Casey med at flygte.

Casey White, en fange med en lang og voldelig kriminel fortid, blev anset som farlig, men havde alligevel formået at opbygge et forhold til Vicky under hendes varetægt.

Jailbreak: Love on the Run undersøger, hvordan denne relation opstod, og hvordan Vicky, der var kendt for sin professionalisme og integritet, endte med at bryde loven for en mand, hun var ansvarlig for at holde indespærret.

Gennem interviews med kollegaer og indsatte belyses Vickys tidligere karriere, hvor hun var kendt for at have en stærk moral og tage afstand fra ethvert misbrug af magt, hvilket gør hendes handlinger endnu mere uforståelige.

Dokumentaren stiller spørgsmål ved, hvordan et forhold mellem en betjent og en indsat kunne udvikle sig i skjul, og hvilke psykologiske faktorer der lå bag Vickys beslutning om at risikere alt for Casey. Jailbreak: Love on the Run lover en dybdegående og nuanceret undersøgelse af en hændelse, der forbløffede både myndigheder og offentligheden.

Tjek traileren ud herunder - der er masser af popcorn-venlige øjeblikke at se frem til! 

Jailbreak: Love on the Run får premiere på Netflix d. 25. september:

ANNONCE
?si=QXsBUbYnsljG20bZ
Del

Seneste nyt