Connery

Se den nye trailer til HBO’s The Franchise - en satirisk tur gennem Hollywoods superheltemølle

Bag kulisserne på de store blockbusters.

HBO har netop udgivet den officielle teasertrailer til deres kommende komedieserie The Franchise, skabt af Sam Mendes og Armando Iannucci. Serien får premiere søndag den 6. oktober og leverer et humoristisk og satirisk indblik i den hemmelige verden bag superheltefilmproduktioner.

Det er ikke hver dag, at man lige får stablet noget som eksempelvis MCU på benene - det kræver en del benarbejde.

The Franchise, skabt og produceret af Jon Brown, følger filmholdet bag en upopulær franchise, der kæmper for deres relevans i en brutal og kaotisk filmindustri. Serien kaster lys på det skjulte rod, der kan opstå i filmens kulisser og stiller spørgsmålet: Hvordan bliver en blockbuster-film egentlig til? Serien leverer en humoristisk undersøgelse af, hvordan filmen bliver lavet, med fokus på de fejltrin og kaos, der ofte skjules fra det brede publikum.

Traileren præsenterer et stærkt hold af skuespillere, herunder Himesh Patel som Daniel, Aya Cash som Anita, Jessica Hynes som Steph, Billy Magnussen som Adam, Lolly Adefope som Dag, Darren Goldstein som Pat og Isaac Powell som Bryson. Derudover medvirker Richard E. Grant som Peter og Daniel Brühl som Eric.

Serien er produceret af både Mendes og Iannucci gennem deres respektive produktionsselskaber, Dundee Productions og Neal Street Productions. Mendes, der også er Oscar-vinder, fik oprindeligt ideen til serien og instruerede pilotafsnittet. Andre producenter inkluderer Pippa Harris, Nicolas Brown og Julie Pastor.

Med sin satiriske vinkel på superheltegenren ser The Franchise ud til at blive en sjov og skarp kommentar til den moderne filmindustri, som er meget domineret af franchises og superhelte.

Serien får premiere den 6. oktober kl. 22.00 på HBO og kan også streames på Max.

Tjek traileren ud herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt