Connery

Glem åndebrættet - første trailer til It's What's Inside tager game night til groteske højder

Et eksistentielt mareridt.

Netflix har netop lanceret traileren til sin nyeste gyserfilm, It's What's Inside, og den ser ud til at kaste en spændende idé op i luften til et lille originalt gys til efteråret.

Filmen, der er instrueret og skrevet af Greg Jardin, tager udgangspunkt i en klassisk game night med vennerne, men med en dyster drejning.

Handlingen begynder med en gruppe venner, der samles til en præ-bryllupsfest i en overdådig villa. Festen tager en uventet drejning, da en gammel bekendt dukker op med en mystisk kuffert. Inde i kufferten gemmer sig en mærkelig maskine, der ifølge traileren kan skifte folks kroppe ved at forbinde dem til apparatet.

Denne maskine, der beskrives som en form for ekstern harddisk til bevidstheden, skaber en ny form for spil, hvor deltagerne oplever at bytte kroppe. En af karaktererne kommenterer, at "det her spil er lidt frækt," mens traileren bevæger sig gennem en række surrealistiske og skræmmende billeder.

It's What's Inside adskiller sig markant fra de klassiske body-swap film som Freaky Friday, der normalt omhandler bytte af kroppe mellem forældre og børn. Denne film tager konceptet til et nyt niveau med flere kropsbytter, hvilket skaber en kombination af både komedie og rædsel. 

Hvem kan man regne med og hvor lang tid går der, før der går paranoia i forsamlingen?

Ud fra traileren virker filmen It's What's Inside dog mest til at vægte mest på gyserelementerne, da legen selvfølgelig har sine op- og nedture på morskaben - men tager sig en dyster drejning, hvor det pludselig er grupperinger og visse personer mod hinanden. 

Filmen har premiere den på Netflix 4. oktober og er placeret strategisk i starten af efterårets gyser-sæson. Tjek traileren ud herunder:

ANNONCE
?si=yeWnPouKOrsV2PxY
Del

Seneste nyt