Connery

Få et smugkig på det nyeste Pokémon-sæt, Stellar Crown

Masser af chase-kort!

Der har været smæk på Pokémon-kortene lige for tiden med månedlige udgivelser af både blandt andet Shrouded Fable og Twilight Masquerade.

Nu er der kommet endnu et sæt!

Pokémon havde op til weekenden lanceret deres spritnye udvidelse til Scarlet and Violet, som går under navnet Stellar Crown.

Et nyt sæt, der udvider på de moderne tera-kort, hvor Pokémon-figurerne er blevet terastrale, som blev introduceret i Generation IX  - med et nyt twist.

Navnet går under Stellar Tera, og bliver denne samme 'krystallisering', men med et farverigt regnbueskær. 

Denne udvidelse markerer den seneste udvikling i Scarlet and Violet-æraen og introducerer mere end 175 nye kort til samlingen. Som vi har set tidligere, er der stor opmærksomhed omkring de eftertragtede Illustration Rare-kort, og denne gang er det Terapagos, der stjæler rampelyset. Terapagos optræder for første gang i TCG med et smukt Special Illustration Rare-kort, som allerede er blevet et samlerobjekt.

Desuden er det nu blevet muligt at færdiggøre de farverige, hyggelige starter Pokémon-kort, som vi først blev introduceret til Obsidian Flames i form af et promokort med Charmander.

Denne gang blev det så Squirtle og Bulbasaurs tur, som sammen danner en trio, der hygger sig i et lille udehus eller sommerhus med Pidgeys. 

Kigger man på næste udvidelse, Surging Sparks, som forventes at lande til november, så ser det ud til, at Stellar Tera bliver det nye hit for nu.

Masser af farve og diamant-skær!

Skal du i gang med at samle Stellar Crown?

ANNONCE
Del

Seneste nyt