Connery

Liam Neeson er klar i filmen Retribution om en bil der eksploderer, hvis den stopper

Neesons 'very particular set of skills' indebærer at lave alle action-film i verden, også dem som Keanu allerede har lavet

I en verden fuld af action og drama er der én mand, der har forsøgt at blive ved med at holde vores puls høj - Liam Neeson.

Fra hans roller i Taken, The Grey, og The Ice Road er Neeson blevet et kendt ansigt indenfor actiongenren. Nu er han tilbage i en ny film med titlen Retribution.

Retribution er en amerikansk genindspilning af den fransk-spanske film 'El Desconocido' fra 2015 - Den handler om en far, hvis familie er i livsfare, da en tidligere klient vender tilbage for at søge hævn. 

Filmen har taget meget fra Keanu Reeves gamle actionbasker 'Speed' med sit fokus på nogen, der bliver i et køretøj, der ikke kan forlades.

Filmen er instrueret af horror og action-conoisseuren Nimród Antal, og produceret af Jaume Collet-Serra, der tidligere har instrueret Neeson i flere film.

Neeson spiller hovedrollen som Matt Turner, en bankdirektør og far til to, hvis liv tager en tragisk drejning, da en anonym opkalder advarer ham om, at hvis nogen forlader deres pladser i bilen, vil en plantet bombe gå af og dræbe alle. Den mystiske opkalder beordrer Matt til at overføre en enorm sum penge til hans bankkonto, og kun derefter vil han deaktivere bomberne. Opkalderen informerer Matt om, at han er blevet et mål på grund af lyssky forretningspraksis.

Retribution har en multinational rollebesætning, der inkluderer skuespillere som Jack Champion, Matthew Modine, Embeth Davidtz, Arian Moayed, Lilly Aspell og Noma Dumezweni 

Filmen forventes at have dansk premiere den 14. september 2023.

ANNONCE
Retribution - Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce