Connery

Run All Night [Anmeldelse]

Liam Neeson er tilbage! Med endnu en action film…

4 ud af 6 stjerner
Run All Night - Trailer
Energy Entertainment - Run All Night [Anmeldelse] Energy Entertainment

Fortidens synder

Den tidligere lejemorder Jimmy Conlon (Liam Neeson) er efterhånden blot en alkoholisk skygge af sig selv. Et langt liv med nådesløse mord, har sat sine ar på sjælen og ikke mindst samvittigheden. Hans familie har forladt ham og sønnen Mike (Joel Kinnaman), der arbejder som Limousinechauffør, vil ikke kendes ved ham længere. Mike bliver imidlertid ufrivilligt rodet ud i problemer, da han en aften kører to albanske gangstere hjem til Danny Maguire (Boyd Holbrook), søn af gangsterbossen Shawn Maguire (Ed Harris), der tilfældigvis er bedste ven med Jimmy. Mike bliver nemlig vidne til en narkohandel, der går galt og ser Danny skyde en af Albanerne.

ANNONCE
Energy Entertainment - Run All Night [Anmeldelse] Energy Entertainment

Streets of New York

Mike bliver nu en jaget mand gennem New Yorks gader og stræder og farmand må derfor træde i karakter en sidste gang, for at redde sin søns liv, og måske også genoprette noget af tilliden, før det endegyldigt er for sent.

Energy Entertainment - Run All Night [Anmeldelse] Energy Entertainment

Alle gode gange tre

Det er tredje gang at Liam Neeson og den spanske instruktør Jaume Collet-Serra arbejder sammen og det er de sluppet ret godt fra. Run All Night er en medrivende og intens thriller, der formår at ramme en god balance mellem hæsblæsende actionsekvenser og slåskampe og stadig holde det indenfor troværdighedens grænser, med den trods alt aldrende Liam Neeson.

ANNONCE
Energy Entertainment - Run All Night [Anmeldelse] Energy Entertainment

Are you talkin’ to me?

Run All Night er derfor lige en tand bedre end mange af de utallige andre actionfilm, som den kære Liam Neeson har medvirket i de seneste 8 år. Hele 9 af slagsen i svingende kvalitet er det efterhånden blevet til. Men selvom actionen er imponerende, fungerer filmen ironisk nok bedst i scenerne, hvor Liam Neeson og Ed Harris bare sidder og taler sammen, for alverdens computereffekter og biljagter kan ganske simpelt bare ikke hamle op med to mesterlige skuespillere i en simpel dialog scene og dét alene er alle pengene værd.

ANNONCE
Run All Night [Anmeldelse]
Drengerøvsfaktor og teknisk info:

Drengerøvsfaktor: 70%

Teknisk information:

Original titel: Run All Night

Land: USA, 2015

Instruktør: Jaume Collet-Serra

Medv.: Liam Neeson, Ed Harris, Joel Kinnaman, Boyd Holbrook, Common, Bruce McGill, Genesis Rodriguez, Vincent D'Onofrio og Nick Nolte

Genre: Action/Krimi/Drama

Billedformat: 2.35:1

Lyd: Dolby Digital/DTS

Spilletid: 114 min

Dansk bio premiere: 16. april 2015

Distributør: SF Film

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce