Connery

Eksplosiv energi og endeløs action ved MMA Galla Vol. 21

Lørdag den 28. september eksploderede Nakskov Idrætscenter med kampgejst og vilde jubelskrig, da MMA Galla Vol. 21 leverede et show, som ingen i hallen vil glemme. Publikum blev forkælet med brutale knockouts, imponerende submission-sejre og en intens stemning, hvor hver kamp fik adrenalinet til at pumpe. Her er de største øjeblikke fra en elektrisk aften i dansk MMA!

ANNONCE
Lindén vs. From - Eksplosiv energi og endeløs action ved MMA Galla Vol. 21 Lindén vs. From

From triumferer på hjemmebane

Lightweight: Lindén vs. From

Med et enormt pres fra tilskuerne i ryggen, trådte Nakskovs egen From ind i buret mod Lindén. Kampen udviklede sig hurtigt til en taktisk affære, hvor begge fighters viste skarphed. Selvom Lindén uheldigvis blev ramt af to spark i skridtet, nægtede han at give op, og kampen gik hele vejen til tredje runde. Da pointene blev annonceret, eksploderede publikum i jubel - From tog sejren på hjemmebane efter en tæt og nervepirrende opgør.

ANNONCE
Oliver Pedersen vs. Røde - Eksplosiv energi og endeløs action ved MMA Galla Vol. 21 Oliver Pedersen vs. Røde

Talentet skinner i amatørkampen

Amatørkamp: Oliver Pedersen vs. Røde
Amatørkampen mellem Oliver Pedersen og Røde var en actionfyldt affære fra start til slut. Slagudvekslingerne kom i et rasende tempo, og begge fighters havde deres øjeblikke. Pedersen viste dog overlegen teknik og formåede at trække sig sejrrigt ud på point efter tre hæsblæsende runder. En kamp, der satte et klart spotlight på Pedersens potentiale i sporten.

ANNONCE
Bakaj vs. Vorm - Eksplosiv energi og endeløs action ved MMA Galla Vol. 21 Bakaj vs. Vorm

Dansk dominans i weltervægt

Welterweight: Bakaj vs. Vorm
Oliver Vorm viste, hvorfor han er en af Danmarks mest lovende fighters. I en kamp, der var fyldt med tunge slag og imponerende nedtagninger, holdt Vorm sit fokus og dominerede Bakaj fra start til slut. Efter tre hårde runder var der ingen tvivl om resultatet - Vorm vandt en velfortjent pointsejr og beviste, at han er en kraft at regne med i weltervægt.

ANNONCE
Zeljko vs. Olsen - Eksplosiv energi og endeløs action ved MMA Galla Vol. 21 Zeljko vs. Olsen

Ekspres-knockout sætter scenen i brand

Welterweight: Zeljko vs. Olsen
Olsen leverede aftenens måske mest chokerende øjeblik, da han besejrede Zeljko på blot 40 sekunder! Med en flodbølge af slag, der tvang dommeren til at stoppe kampen, sikrede Olsen sig en teknisk knockout, og publikum eksploderede i vild jubel. En uforglemmelig afslutning, der viste, hvorfor Olsen er en fighter, man skal holde øje med.

ANNONCE
Leonidou vs. Promanee - Eksplosiv energi og endeløs action ved MMA Galla Vol. 21 Leonidou vs. Promanee

Submission-mester i co-main event

Catchweight: Leonidou vs. Promanee
Aftenens co-main event blev en kamp om gulvet, hvor Promanee hurtigt fik kontrol over Leonidou. Med en lynhurtig og effektiv submission i første runde, tvang Promanee sin modstander til at give op, hvilket sendte hallen i ekstase. En dominerende præstation fra Promanee, der efterlod ingen tvivl om hans grappling-evner.

ANNONCE
Sarr vs. Seiler - Eksplosiv energi og endeløs action ved MMA Galla Vol. 21 Sarr vs. Seiler

Hovedkampen eksploderer med dramatik

Welterweight: Sarr vs. Seiler
Aftenens hovedkamp mellem Seiler og Sarr var alt, hvad publikum kunne have håbet på. Stemningen i Nakskov Idrætscenter var elektrisk, og Seiler leverede varen. Selvom han kortvarigt var presset i starten, formåede han at komme tilbage og afslutte kampen med en smuk submission i første runde. Publikum gik amok, og Seiler blev hyldet som en ægte kriger.

MMA Galla Vol. 21 satte en ny standard for dansk MMA-action. Fra start til slut var der drama, intensitet og kampe, som ingen vil glemme.

ANNONCE
Sarr vs. Seiler - Eksplosiv energi og endeløs action ved MMA Galla Vol. 21 Sarr vs. Seiler
Del

Seneste nyt