Connery

Xiaomi 14T Pro: Nyt android flagskib med Leica-kamera

Xiaomi er klar med deres nyeste flagskibsmodel, Xiaomi 14T Pro, og denne gang er der især lagt vægt på natfotografi, som præsenteres med en helt ny AI-fotoplatform og den velkendte Leica-optik. 

Hvis du har fulgt med i de seneste trends på mobilmarkedet, så ved du, at AI i smartphones har udviklet sig hurtigt, og Xiaomi har mener selv at de har formået at trække på alle de rigtige tråde for at sikre en topoplevelse, især i svagt lys.

En brændvidde, der spænder fra 15-120 mm, og en f/1,6-blændeåbning, gør det muligt at fange op til 32 % mere lys end tidligere modeller. Derudover giver funktioner som Cinematic Blur og Master Portrait mulighed for at skabe billeder og videoer, der næsten ser ud som om, de er filmet på et professionelt set - forlyder det..

Er du til videooptagelse, vil du nok sætte pris på MasterCinema-funktionen, der giver dig mulighed for at skyde i 4K med 30 FPS.

De fantastiske løfter fra kameraet bunder særligt i den 50 megapixel store Leica-sensor i det overrumplende antal af linser på smartphonen. 

ANNONCE
Xiaomi 14T Pro - Xiaomi 14T Pro: Nyt android flagskib med Leica-kamera Xiaomi 14T Pro

Stærk ydelse og 120W HyperCharge

Under motorhjelmen finder vi MediaTek Dimensity 9300+, som giver en markant performance-boost på både CPU og GPU, med henholdsvis 37 % og 44 % forbedring i forhold til sidste års Pro. Og som prikken over i'et er Xiaomi 14T Pro udstyret med 50 Watt trådløs opladning og kablet 120W HyperCharge, der betyder, at du kan oplade den til fuld kapacitet på blot 19 minutter. Og det er altså fuld opladning på et 5000 mAh stort batteri.

AI overalt...

Med AI-funktioner som Circle to Search, AI-transkription og AI Eraser Pro, gør Xiaomi det nemt at tage smarte genveje. Uanset om du skal slette uønskede objekter fra et billede eller bruge AI Recorder til at oversætte tale til tekst.

Udover sine indre styrker kommer Xiaomi 14T Pro med et 6,67” AMOLED CrystalRes Display, med en lysstyrke på hele 4000 nits (peak).

ANNONCE
Xiaomi 14T Pro - Xiaomi 14T Pro: Nyt android flagskib med Leica-kamera Xiaomi 14T Pro

Pris og tilgængelighed

Xiaomi 14T Pro lander i danske butikker den 30. september med en vejledende pris på 6.499 kr. Forudbestiller du inden 13. oktober, får du endda et Xiaomi Watch 2 med i købet - en fin bonus.

Vi vender tilbage med en test af mobilen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt