Connery

Marvel løfter sløret for Thunderbolts-trailer: MCU's antiheltehold samles

Marvel Studios har udgivet den første teasertrailer til Thunderbolts, der samler en broget flok af MCU’s mindre glorværdige karakterer til et nyt og spændende hold.

Filmen, som får premiere den 30. april 2025, bringer kendte ansigter som Yelena Belova (Florence Pugh), Bucky Barnes (Sebastian Stan) og Red Guardian (David Harbour) sammen i et hold, der på papiret ikke ligner klassiske helte - men det er netop pointen.

Thunderbolts samler en gruppe af karakterer, der alle har én ting til fælles: De har mere blod på hænderne end nogen af de klassiske Avengers. Teaseren åbner med et humoristisk gensyn mellem Yelena og hendes "far", Red Guardian, som vi første gang mødte i Black Widow. Alexei (Red Guardian) bliver afbrudt i en "vigtig samtale" for at høre om Yelenas eksistentielle krise, hvor hun bekender, at hun føler sig tom og uden formål.

Traileren skifter hurtigt til action, hvor vi får glimt af både John Walker/U.S. Agent (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kurylenko), Ghost (Hannah John-Kamen) og Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus).

Det er et hold af antihelte fyldt med personer, der har udført alt fra kontraktmord til regeringsheists. Det handler ikke om at være "god", men om at håndtere trusler, der kræver en vis... brutalitet.

Bucky Barnes, tidligere kendt som Winter Soldier, ser ud til at have et fodfæste som en slags moralens vogter, men hans komplicerede fortid og traumer truer med at slå revner i hans rolle som "den gode". Det står i kontrast til John Walkers mere gråzonede moral, som fans husker fra The Falcon and the Winter Soldier.

Filmen instrueres af Jake Schreier og produceres af MCU-arkitekten Kevin Feige. Thunderbolts virker mest af alt som Marvels bud på en antiheltegruppe i stil med DC’s Suicide Squad. Det var i øvrigt en formular som DC først ramte nogenlunde rigtigt i deres 2. forsøg.

ANNONCE
Thunderbolts Teaser Trailer
?si=MQ64wHFSQyyb_SPh
Del

Seneste nyt