Connery

Brian Cox vil befri dig fra skrivebordslænkerne i nyt samarbejde med ASICS

Tag en pause fra skærmen på arbejdet!

Brian Cox var i princippet den sidste, vi ville forvente at få en opsang om at arbejde mindre fra. Altså selvfølgelig er han ikke Logan Roy fra Succession i virkeligheden, men hvis der er én karakter, der ikke lige giver om hjørnerne med fridage? så er det nok ham.

Måske derfor meget passende at hente Cox ind for at være bannerfører for bedre arbejdskultur. De har fået hentet ham ind med samme flabede, hensynsløse attitude, så du bare lytter efter, når han fortæller dig noget. 

Rigtig mange mennesker på globalt plan er bundet til deres skrivebord i alt for mange timer i løbet af dagen - og som han selv nævner i videoen: skrivebordet er den store dræber på både den fysiske og mentale form for helbred i hverdagen.

Så i samarbejde med Asics slår de et slag for Mental Health Day med en kampagne om at få lettet røven fra skrivebordet og redde dit liv. 

I forbindelse med kampagnen gennemførte ASICS en global undersøgelse blandt 26.000 deltagere om deres mentale sundhed på arbejdspladsen. Resultaterne viste, at vores mentale tilstand begynder at falde efter kun to timer ved skærmen, mens stressniveauet stiger med 18%.

ASICS fremmer daglig bevægelse og afslører, at blot 15 minutters aktivitet kan forbedre mental sundhed og produktivitet med 22,5%.

En smart måde lige at få folk til at tænke sundhed og ASICS sko i samme omgang!

Du kan se videoen herunder - Brian Cox er lige dele 'verdens mest uhyggelige chef', og samtidig den person, du vælger at lytte til, når han ytrer sig.

ANNONCE
Del

Seneste nyt