Connery

Heavy Is The Crown: Linkin Park udgiver det officielle League of Legends 2024 Worlds Anthem

Endnu en Linkin Park-sang skrevet til den nye forsanger Emily Armstrong

Linkin Park er klar til at fyre op under gaming-verdenen med deres nye anthem, "Heavy Is The Crown," som er den officielle temasang til League of Legends World Championship 2024. Riot Games afslørede samarbejdet for nylig og sang og musikvideo er ude nu.

Med deres karakteristiske lyd kombineret med en frisk energi, har Linkin Park i tæt samarbejde med Riot Games skabt et nummer, der skal være soundtracket til Worlds - den største e-sportsturnering inden for League of Legends. 

Sangen er det nyeste udspil efter bandets comeback-hit "The Emptiness Machine," der tidligere på året tog hitlisterne med storm og markerede deres første nye musik i syv år.


Mike Shinoda fra bandet beskriver processen som en "fantastisk oplevelse". Ifølge Shinoda fanger sangen essensen af bandets signaturlyd, samtidig med at den tilfører et nyt, friskt element til deres musikalske repertoire. 

Som hvert års anthem til Worlds, er der fra Riot Games store forventninger til, hvordan "Heavy Is The Crown" vil fange stemningen for årets turnering. Riot Games' globale musikchef Maria Egan siger: "Dette anthem fanger perfekt årets temaer og fortælling, og teksten komplementerer musikvideoen på en utrolig stærk måde."

Med tidligere performere som Imagine Dragons, Lil Nas X og NewJeans, føjer Linkin Park sig til en eksklusiv række af kunstnere, der har leveret de eftertragtede Worlds-hymner. Sidste års anthem "GODS" satte nye rekorder, og forventningerne til "Heavy Is The Crown" er selvsagt høje. Linkin Parks tilbagevenden til musikscenen har allerede fået stor opmærksomhed, og deres seneste arena-tour blev mødt med opbakning fra fans verden over.

Se musikvideoen og lyt til "Heavy Is The Crown" her. 

ANNONCE
Heavy is the Crown - Linkin Park
?si=02lKJoJt2jcDOhGX
Del

Seneste nyt