Connery

Xpeng giver 1 års gratis strøm og ladeboks med i ny leasingkampagne

Mærket Xpeng slutter sig til strømmen af elbiler, der lancerer ret så opmærksomhedsvækkende tilbud. I løbet af sensommeren og starten af efteråret har vi set et væld af markante prisnedsættelser og skarpe leasingtilbud, og nu er Xpeng også på plads med et interessant privatleasingtilbud på deres Model S-konkurrent Xpeng P7

Fra 3.995 kroner om måneden kan du nemlig privatlease en XPENG P7 Long Range med en udbetaling på 14.995 kr. Leasingaftalen inkluderer på samme tid 1 års gratis strøm hos Clever sammen med gratis installation af en ladeboks til hjemmeopladning - det kan man vel kalde et godt tilbud til dem, der overvejer om de skal prøve af, hvordan det er at være elbilsejer. 

Det gratis Clever One-abonnementet giver ubegrænset adgang til opladning ved over 2.000 ladestandere rundt omkring i landet, og du kan også få refunderet elafgiften for den strøm, du bruger til opladning derhjemme. 

Priser og muligheder
XPENG P7 kommer i to udgaver - Long Range og Performance - begge med valgfrit udstyr og komfortpakker. Uanset om du går efter den lange rækkevidde eller foretrækker den kraftfulde ydeevne i Performance-udgaven, er priserne rimelige i forhold til, hvad du får.

ANNONCE
Xpeng giver 1 års gratis strøm og ladeboks med i ny leasingkampagne

XPENGs tilbud rammer ind i en tid, hvor mange overvejer at skifte til elbil, men hvor omkostningerne for strøm og installation af ladeboks kan være en barriere. 

Både XPENG P7 Long Range og Performance er spækket med teknologi, herunder 360° kamera, adaptiv fartpilot og intelligent parkeringsassistent. Med en rækkevidde på op til 576 km på en opladning virker det som et pænt fundament. 

Xpeng Danmark oplyser at kampagnen løber frem til 30. september 2024, eller så længe lageret række.

ANNONCE
Del

Seneste nyt