Connery

Ubisoft udskyder Assassin's Creed Shadows efter dårlig Star Wars Outlaws-lancering: Fokuserer på polering og spillernes feedback

Ubisoft har netop annonceret, at den længe ventede Assassin’s Creed Shadows udskydes fra november 2024 til den 14. februar 2025.

Udviklerne fortæller at spillet teknisk set er færdigt, men efter den blandede modtagelse af Star Wars Outlaws, har Ubisoft besluttet at bruge ekstra tid på at polere Shadows for at sikre, at det lever op til de høje forventninger. Feedback fra spillerne omkring Outlaws, som blandt andet blev kritiseret for tekniske problemer og en forskudt Early Access-lancering, har været medvirkende til beslutningen.

Mere tid til perfektion - farvel til Season Pass

Selvom mange fans havde set frem til Shadows, har Ubisoft valgt at udskyde udgivelsen for at kunne levere den bedste mulige oplevelse. Spillet bliver det største i Assassin’s Creed-serien og introducerer et dual protagonist-system, hvor spillerne kan skifte mellem Naoe og Yasuke, der hver især har forskellige gameplay-stile. Som et vigtigt skridt væk fra tidligere strategier, vil Ubisoft også droppe Season Pass-modellen. I stedet får alle spillere adgang til spillet samtidigt, og forudbestillinger vil modtage den første expansion gratis.

Problemerne med Star Wars Outlaws

Star Wars Outlaws blev lanceret med pæne, gennemsnitlige anmeldelser, men tekniske fejl og den dårlige oplevelse med nulstillede saves for VIP-spillere har tydeligvis skadet salget. Ubisoft har nu mobiliseret deres udviklingsteam for hurtigt at forbedre spilleroplevelsen med opdateringer. De håber på at genoplive spillets succes op mod julesæsonen og lanceringen på Steam den 21. november.

Ubisoft har nedjusteret de økonomiske forventninger for regnskabsåret 2024-25 til €1,95 mia., med målet om break-even indtjening. Yves Guillemot, Ubisoft's CEO, anerkender, at virksomhedens transformation tager længere tid end forventet, men understreger, at fokus fremadrettet vil være på open-world eventyr og Games as a Service-oplevelser (GaaS). 

Det bliver spændende at se, om den ekstra tid vil resultere i en blockbuster-udgivelse, og om Star Wars Outlaws kan vende sin skuffende lancering til en succes gennem opdateringer.

Hold øje med flere detaljer, når Ubisoft offentliggør deres H1-resultat den 30. oktober 2024.

ANNONCE
Del

Seneste nyt