Connery

Test: Porsche Design AOC AGON PRO PD32M - Luksus til gaming-entusiasten

5 ud af 6 stjerner

Når Porsche Design lægger navn til et produkt, ved man, at der ikke bliver gået på kompromis med hverken design eller kvalitet. Og med Porsche Design AOC AGON PRO PD32M har de virkelig kombineret luksuriøst design med high-performance teknologi. Men spørgsmålet er, om en 31,5-tommer designskærm med gamingspecs, som ved lanceringen kostede omkring 15.000 kr., nu kan retfærdiggøre sig selv - selv efter prisen er faldet til et mere tilgængeligt niveau.

ANNONCE
Det ikoniske Porsche Design-brand pryder skærmens front - Test: Porsche Design AOC AGON PRO PD32M - Luksus til gaming-entusiasten Det ikoniske Porsche Design-brand pryder skærmens front

Porsche Design DNA hele vejen

Porsche Design og AOC har ikke holdt igen, når det kommer til designet.

PD32M er flot formet med sandblæst aluminium og et trapezformet bagpanel, der tydeligt trækker på inspirationen fra Porsches sportsbiler. Det er en fryd for øjet og føles eksklusivt. Stativet er både solidt og stilfuldt - og et perfekt statement piece, der løfter ethvert gaming- eller arbejdssetup.

Det kan måske virke som overkill, men RGB-lyset bagpå skærmen gør sit til at skabe den helt rigtige stemning, især i et mørkt rum.

De små detaljer som de udklappelige headphone-holdere på begge sider er praktiske og med til at understrege, at der er tænkt over funktionaliteten. Det medfølgende trådløse remote gør det desuden nemt at justere skærmens indstillinger, uanset hvor du sidder.

ANNONCE
PD32M i fuld aktion - leverer flydende gaming i 4K med 144 Hz og HDR 1400 for maksimal spiloplevelse. - Test: Porsche Design AOC AGON PRO PD32M - Luksus til gaming-entusiasten PD32M i fuld aktion - leverer flydende gaming i 4K med 144 Hz og HDR 1400 for maksimal spiloplevelse.

4K, 144 Hz og HDR 1400 i én pakke

Skal vi tage et kig på performance, så er Porsche Design AOC AGON PRO PD32M en skærm, der virkelig leverer varen.

Med sin 4K-opløsning, 144 Hz opdateringshastighed og en responstid på 1 ms, får du en skærm, der er klar til både hurtige FPS-spil og de mere grafiktunge AAA-titler. Skærmens MiniLED-teknologi og DisplayHDR 1400 betyder, at både lyse og mørke scener ser imponerende ud med flotte kontraster.

Skærmens store trækplaster, foruden opløsningen, er dens imponerende lysstyrke. Med en maksimal lysstyrke på op til 1.400 nits er den langt lysere end mange andre gaming-skærme. Det kan dog også være lidt overvældende ud af boksen.

Når du først begynder at skifte mellem forskellige skærmtilstande via den trådløse fjernbetjening, får du for alvor øjnene op for, hvordan lysstyrken kan justeres til det perfekte niveau, både for spil og almindeligt arbejde.

ANNONCE
Den trådløse remote er smart - og logoprojektionen er sjov - Test: Porsche Design AOC AGON PRO PD32M - Luksus til gaming-entusiasten Den trådløse remote er smart - og logoprojektionen er sjov
Porsche Design-logoet projicerer et futuristisk look - perfekt til gaming i mørket. - Test: Porsche Design AOC AGON PRO PD32M - Luksus til gaming-entusiasten Porsche Design-logoet projicerer et futuristisk look - perfekt til gaming i mørket.

Tilslutningsmuligheder: Ikke kun for gamere

En af de ting, der gør PD32M værd at investere i, er dens alsidighed. Det er ikke kun en gamer-skærm - den fungerer også fremragende som skærm til indholdsskabere og designere, eller til dem, der bruger meget tid på hjemmekontoret. Med DisplayPort 1.4, HDMI 2.1, og USB-C er du dækket ind, uanset om det er din gaming-PC, arbejdsbærbare eller næste-generations konsol, der skal kobles til.

Derudover har skærmen en KVM-switch, som gør det nemt at skifte mellem flere enheder, som f.eks. en gaming-PC og en arbejdsbærbar - alt sammen ved brug af samme tastatur og mus. Med de små detaljer som den indbyggede 4-port USB 3.2 hub, headset-holdere og fjernbetjeningen, får du en skærm, der lever op til alle tænkelige behov.

ANNONCE
Lynhrtig skift mellem Xbox og min desktop-PC har været lækkert - Test: Porsche Design AOC AGON PRO PD32M - Luksus til gaming-entusiasten Lynhrtig skift mellem Xbox og min desktop-PC har været lækkert

Er den pengene værd?

Spørgsmålet er, om Porsche Design AOC AGON PRO PD32M er pengene værd? Da den først blev lanceret til omkring 15.000 kr., var det tydeligt, at det var en premium-skærm rettet mod en bestemt type bruger. Nu, hvor prisen er faldet, er den blevet mere konkurrencedygtig og et stærkt bud blandt andre high-end 4K-skærme. Hvis du er på udkig efter en skærm, der leverer både høj ydeevne og luksuriøst design, så er den slet ikke et dumt valg.

Porsche Design AOC AGON PRO PD32M imponerer på flere niveauer. Den kombinerer stil og ydeevne på en måde, som ikke mange andre skærme gør. Setuppet med 4K-opløsning, 144 Hz opdateringshastighed, og MiniLED-teknologi leverer en fantastisk billedkvalitet, mens designet trækker på Porsche-brandets luksus og præcision.

Prisen kan stadig afskrække nogen, men når man ser på, hvad skærmen tilbyder, er den et godt valg for dem, der ikke vil gå på kompromis med hverken performance eller design.

ANNONCE
Specifikationer: Porsche Design AOC AGON PRO PD32M

Paneltype: 31,5” IPS, MiniLED
Opløsning: 4K UHD (3840 x 2160)
Opdateringshastighed: 144 Hz
Responstid: 1 ms (GtG)
Lysstyrke: 1.400 nits (DisplayHDR 1400)
Farveområde: 97% DCI-P3, 1.07 milliarder farver
Tilslutning: 2x HDMI 2.1, 1x DisplayPort 1.4, 1x USB-C (op til 120 Hz ved 4K), 4x USB 3.2, KVM-switch
Lyd: 2x 8W højtalere med DTS-lyd
Ergonomi: Højdejusterbar, pivot
Ekstra features: Trådløs remote, udklappelige headphone-holdere, RGB-belysning (Light FX)
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt