Connery

Sony afslører ny Chroma-kollektion til PS5: DualSense og covers i farveskiftende versioner

Det er tydeligt, at PlayStation har bemærket den stigende popularitet af chromatic skins blandt gamere, især FPS-fans, og nu bringer de stilEN til deres DualSense-controller.

Chroma Collection, som blev afsløret ved State of Play, introducerer tre nye farver til PS5’s DualSense-controller og PS5 Slim-konsolcovers: Chroma Pearl, Chroma Indigo og Chroma Teal. Hver farve har en unik, farveskiftende finish, der ændrer sig afhængigt af vinklen og lyset.

ANNONCE
PS5 Chroma Collection
?si=vgBe6xsPlNg88SUW

Farverne spænder over de underspillede creme- og rosenuancer i Chroma Pearl til de dristige skift mellem blå og lilla i Chroma Indigo. Chroma Teal er et oplagt valg hvis du er mere i den grønne lejr, hvor farveskiftene fra gule og blå-grønne toner virkelig skiller sig ud.

DualSense-controllerne i Chroma Collection vil blive solgt til en vejledende pris på €79.99, og et realistisk bud på en dansk pris er ca. 599 kroner.

Konsolcovers, som kun er kompatible med PS5 Slim, vil nok koste omkring 499 kroner. Pre-orders starter den 3. oktober 2024, og de første farver, Chroma Pearl og Chroma Indigo, bliver tilgængelige den 7. november. Chroma Teal følger trop den 23. januar 2025

ANNONCE
Chroma Pearl - Sony afslører ny Chroma-kollektion til PS5: DualSense og covers i farveskiftende versioner Chroma Pearl
Chroma Indigo - Sony afslører ny Chroma-kollektion til PS5: DualSense og covers i farveskiftende versioner Chroma Indigo
Chroma Teal - Sony afslører ny Chroma-kollektion til PS5: DualSense og covers i farveskiftende versioner Chroma Teal
Del

Seneste nyt