Connery

Kickstart simremad-sæsonen med en overhaling på gryder og pander

Langsom mad i det skarpeste grej.

Efteråret har sneget sig op på os som en kold klud i ansigtet, og selvom vi ikke var helt klar til at slippe sol og sommer - så er tiden kommet til det mørke efterår.

Men det er ikke alt sammen helt skidt - efteråret og vinteren bringer også simremad med sig og det er jo et gastronomisk kapitel i sig selv!

Slow food, gryderetter, stuvninger og masser af fløde og smør! Men lidt ligesom vi i oktober står og tripper lidt for at finde den rigtige dag til at få skiftet vinterdæk - hvordan står det så til på pande- og grydefronten hjemme hos dig?

Hvis du sidder inde med nogle halvsløje, emalje-ridsede redskaber i køkkenet, så har Qookware godt nyt til dig.

De har netop løftet sløret for deres helt nye kollektion af gryder og pander!

ANNONCE
Kickstart simremad-sæsonen med en overhaling på gryder og pander

Rustfrit stål over hele linjen

Qookware har på ingen tid cementeret deres plads i køkken-gadget-universet med deres skarpe produkter til skarpe priser - hvad enten vi snakker deres umiskendelige Rose-knivserie eller deres retro-stilede airfryer - og nu er de gået all-in på at lave pander og gryder af rustfrit stål.

Rustfrit stål er et meget robust og slidstærkt materiale. Det ruster ikke, korroderer ikke og kan modstå ridser bedre end mange andre typer pander. Det betyder, at en pande af rustfrit stål kan holde i mange år.

Desuden er det nemmere at rengøre end den konventionelle pande, og så har man bare mulighed for at lave nogle strømlinede og minimalistiske køkkengadgets - og her kommer ChefGrade-serien i spil.

Den beskrives som følgende:

“ChefGrade er skabt til at forene elegant design med optimal funktionalitet. Serien sikrer en ensartet varmefordeling på alle varmekilder, fra induktion til gas, hvilket gør det nemt at opnå præcis kontrol over tilberedningen.”

Den nye kollektion kommer i et ret omfattende sæt, der byder på følgende: 28 cm og 24 cm stegepande, en 4,8 liters gryde, en 1,4 liters kasserolle og en 24 cm sauterpande.

En komplet pakke, der lige kan give dig en overhaling til vinterhalvåret, som sørger for, at din coq au vin eller risengrød sidder lige i skabet hver gang.

Du kan tjekke den nye kollektion ud lige her.

Opgradér køkkenet med ChefGrade

ANNONCE
Del

Seneste nyt