Connery

Brad Pitts Formel 1-film var så avanceret, at de måtte opfinde et nyt kamera

Det bliver en oplevelse.

Den kommende Formel 1-film med Brad Pitt i hovedrollen har allerede skabt stor opmærksomhed - ikke blot kun på grund af stjernen selv, men også på grund af den banebrydende teknologi, der er blevet udviklet til at filme racerløbene. Filmens Oscar-vindende filmfotograf, Claudio Miranda, afslørede i et interview med Variety, at produktionen krævede opfindelsen af et helt nyt kamera.

For at kunne fange de intense scener på racerbanen, samarbejdede Miranda med Sony Electronics og instruktør Joseph Kosinski for at udvikle en ekstremt lille kamerateknologi.

Denne teknologi giver Pitt og hans medstjerne, Damson Idris, mulighed for at køre bilerne selv under optagelserne, hvilket skaber en autentisk og nervepirrende oplevelse for seeren.

"På Top Gun: Maverick fløj skuespillerne ikke flyene selv, men her kører de faktisk bilerne," forklarer Miranda. For at sikre de rette skud og samtidig lade Pitt se, mens han kørte, var et kompakt kamera nødvendigt, så man fik den helt rette immersive oplevelse af kørerne.

Fire kameraenheder blev monteret i hver bil, herunder Mercedes-Benz-modeller, der blev brugt under optagelserne til de rigtige vinkler.

Kamerasystemet blev testet under ekstreme forhold, hvor nogle chauffører kørte op til 320 km/t for at teste deres kapacitet til at fange øjeblikket. 

"Vi brugte meget tid på at gøre bilerne klar," udtalte Miranda og understregede, hvor vigtigt det var, at alt fungerede perfekt, især fordi de optog under faktiske Formel 1-løb med ægte publikum.

Selvom kameraet er blevet skabt til denne film, er det uvist, om teknologien vil blive tilgængelig for kommerciel brug.

Formel 1-filmen forventes at få premiere den 27. juni 2025. Og der bliver smæk på!

ANNONCE
?si=xm-82sA87EPw50ro
Del

Seneste nyt