Connery

Pixar klar med to nye serier på Disney+: Mere Inside Out og et sportsdrama i animationens verden

Pixar hviler bestemt ikke på laurbærrene. Efter den enorme succes med Inside Out 2, som lige nu kører sin sejrsgang på Disney+, er de allerede klar med to helt nye serier. Dream Productions og Win or Lose har begge premiere hen over vinteren og starten af 2025.

Drømmefabrikken åbner igen: Dream Productions

Premiere: 11. december 2024

Pixar vender tilbage til Inside Out-universet med Dream Productions, der dykker dybere ned i Rileys drømmeverden. Denne gang følger vi drømmefabrikken, hvor hendes natteliv bliver skabt hver nat. Serien kører i mockumentary-stil og lover endnu flere skøre og sjove øjeblikke - perfekt til fans, der ikke kan få nok af Inside Out - Og et interessant filmisk greb for generelle animationsfans.

Med stemmer fra Amy Poehler, Maya Rudolph og Richard Ayoade er der lagt op til masser af humor og genkendelige ansigter fra Pixars univers.

Sportsdrama med et twist: Win or Lose

Premiere: 19. februar 2025

Pixars nye serie Win or Lose tager en frisk vinkel på sportsgenren. Serien følger otte forskellige karakterer i ugen op til den store softball-finale. Hver episode er dedikeret til en ny person - fra spillere og forældre til selv dommeren. 

Will Forte lægger stemme til den over-optimistiske træner, og serien rammer den klassiske Pixar-kombination af grin og rørende øjeblikke.

Se traileren her:

ANNONCE
Pixar animation
?si=MnD1IBq1gEZTCIM2
Del

Seneste nyt