Connery

MG Cyberster nu klar til Danmark: Priser og detaljer offentliggjort

Så er der elektrisk roadster

MG Motors har længe barslet med genfødslen af roadsteren, den elektriske MG Cyberster.

MG Motor Danmark har netop annonceret, at Cyberster kan forudbestilles fra i dag, med levering i november 2024. Med et friskt og sporty design og kraftfulde præstationer er MG klar med den hurtigste elektriske model i deres program hidtil. 

 

ANNONCE
MG Cyberster - MG Cyberster nu klar til Danmark: Priser og detaljer offentliggjort MG Cyberster

To versioner: Trophy og GT

Cyberster lanceres i to versioner: Cyberster Trophy og Cyberster GT.

Trophy-modellen, der er baghjulstrukket med en enkelt motor, starter ved 499.999 kr. og leverer 340 hestekræfter. Den kan accelerere fra 0-100 km/t på 5,0 sekunder, og samtidig har Trophy en flot rækkevidde på op til 507 km (WLTP) takket være det store 77 kWh batteri.

Den mere kraftfulde Cyberster GT starter ved 549.999 kr. og er firehjulstrukken med to motorer, der samlet yder hele 510 hestekræfter. Den version tager kun 3,2 sekunder fra 0 til 100 km/t og er dermed den hurtigste MG-model nogensinde. Rækkevidden for GT-modellen er 443 km WLTP


Cyberster-modellen er skabt til at imponere både visuelt og præstationsmæssigt. Den har meget karakteristiske saksedøre og en elektrisk stofkaleche, der kan åbnes på under 15 sekunder.

Indvendigt byder Cyberster på et cockpit med et 10,25-tommer førerdisplay og et infotainmentsystem med Apple CarPlay, Android Auto og et 8-højttalers Bose-lydsystem som standard. Komforten er i højsædet med opvarmede, elektrisk justerbare sæder og et opvarmet rat.

Begge versioner af Cyberster er designet med præstation og komfort i tankerne. Udstyret med fire køretilstande - Comfort, Custom, Sport og Super Sport - giver bilen føreren mulighed for at tilpasse kørslen efter behov, uanset om det er til en afslappet langtur eller en intens sportslig oplevelse. Brembo-bremser og tre niveauer af regenerativ bremsning optimerer både sikkerhed og energieffektivitet.

MG Motor Danmarks CEO, Rasmus Aagaard, udtaler: "Cyberster er designet til at begejstre, både gennem sit ikoniske design og dens betagende præstationer."

Cyberster er nu tilgængelig til forudbestilling hos MG Brand Stores i Danmark.

ANNONCE
Del

Seneste nyt