Connery

Lucius afsløres at være søn af Russell Crowes Maximus i ny blodig trailer til Gladiator 2

Aber, sværd-dueller og gamle fjendskaber!

Ridley Scott er langt om længe snart tilbage med sin blodige opfølger til den ikoniske Gladiator fra 2000.

I den nyeste trailer til Gladiator 2 ser vi Paul Mescal i rollen som Lucius, søn af Lucilla (Connie Nielsen) og nevø til den berygtede Commodus, spillet af Joaquin Phoenix i den første film. Nu voksen og bosat i Nordafrika, trækkes Lucius tilbage til Rom, hvor han må kæmpe som gladiator for at forsvare byens ære.

Traileren afslører en central nyhed: Lucius er faktisk søn af Maximus Decimus Meridius, helten fra den første Gladiator film, spillet af Russell Crowe. Dette vendepunkt bliver klart, når Lucilla fortæller sin søn, hvem hans far var: “Tag din fars styrke. Hans navn var Maximus. Og jeg ser ham i dig.”

Paul Mescal, der blev udvalgt til rollen efter Ridley Scott så ham i Normal People, har trænet intenst for rollen. Ifølge medspiller Pedro Pascal, der spiller den romerske general Marcus Acacius, har Mescal fået tilnavnet "Brick Wall Paul" på settet på grund af sin imponerende fysik.

Filmen byder også på stærke biroller med stjerner som Denzel Washington, der spiller den magtfulde Macrinus, samt Joseph Quinn og Fred Hechinger som de romerske kejsertvillinger. Scott har lovet, at filmen vil indeholde den største actionsekvens, han nogensinde har filmet – større end selv hans kommende Napoleon.

Den nye trailer er spækket med flere scener, der både kridter banen op til det gamle historiske univers, men også til et væld af blodige dueller i arenaen.

De får blandt andet selskab af brølende aber og andre opfindsomme 'fjender' i kampens hede.

Gladiator 2 vender langt om længe tilbage til biografen d. 14. november - tjek traileren ud herunder: 

ANNONCE
Del

Seneste nyt