Connery

Dreame er klar med deres første intelligente robotplæneklipper

Endnu en trådløs contender til de etablerede robotklippere

AI og diverse sensorer har på rekordtid vendt op og ned på markedet for robotplæneklippere - og de trofaste greenkeepere, der før i tiden skulle stødes til rette med besværligt kanttråd og lignende installationsprocesser, er stille og roligt ved at blive overhalet af en ny generation af robotter, der med GPS-sensorerer, kameraer og kunstig intelligens, løser opgaven lettere, hurtigere, mere effektivt - og ofte til en noget højere anskaffelsespris. 

Dreame har i en årrække innoveret gevaldigt indenfor robotstøvsugere, og samme teknologi er også moden til robotplæneklipperen, og derfor er det ikke underligt at Dreame nu - ligesom en række andre producenter, er klar til at levere deres første intelligente robotplæneklipper. 

Den nye model hedder Dreame Roboticmower A1, og hvis man skal tro producenten, er de banebrydende teknologier den helt store faktor i denne robotplæneklippere. 

ANNONCE
Plæne klippet med Dreames 'OmniSense 3d Ultra Sensing'-mapping - Dreame er klar med deres første intelligente robotplæneklipper Plæne klippet med Dreames 'OmniSense 3d Ultra Sensing'-mapping

Dreame har implementeret et 'OmniSense 3d Ultra Sensing' system der via avanceret kortlægning og AI planlægger sit kort og undgår udfordringer ned på centimeterniveau, uden besværlig installationsproces. 

Dreame oplyser at deres nye Roboticmower A1 kan køre med et effektivt arbejdsområde på op til 2000 kvadratmeter græs, hvilket må siges at være meget pænt for en lille robot med en klippebredde på 22 centimeter. Klippehøjden kan justeres mellem 30 og 70 mm og den maximale hældning som klipperen kan håndtere er 45%. 

Vi har tidligere testet blandt andet Ecovacs Goat og Ecoflow Blade i next-gen robotplæneklipper-kategorien, og prismæssigt spiller Dreame sig ind med en vejledende salgspris på 14.999 kroner - hvordan den i øvrigt overholder sine løfter, aner vi ikke før en test er i hus. Stay tuned!

ANNONCE
Del

Seneste nyt