Connery

Test: LIFX Beam

4 ud af 6 stjerner

LIFX Beam er et fedt produkt! Det er langt fra for alle, men hvis du er skudt lækker RGB-gejl, er det fedt! Så let kan det egentlig siges.

Men hvad er det egentlig?

LIFX Beam er et multifarvet, multianvendeligt smartlight-system, som er henvendt til dem, der har lyst til at udsmykke deres hjem med et semi-futuristisk look af synlige lysarmaturer. Det er ikke for alle - og går nok ikke hånd i hånd med en klassisk skandinvasisk stilren indretning - men til gengæld er det et oplagt stykke lysgadget til gamerværelset, eller lignende rum, der har godt af mere lys og et strejf af farve. 

ANNONCE
LIFX Beam - Test: LIFX Beam LIFX Beam

LIFX har egentlig slået sig op på at være en gennemført leverandør af smart belysning, og vi har tidligere været omkring flere af deres LIFX smart-pærer - men Beam er et produkt der går et skridt længere. 

Selvfølgelig finder man de klassiske smartlight funktioner, og Beam kan selvfølgelig styres med både apps og diverse smart-assistenter som Google Home og Amazon Alexa og Apple Homekit, ligesom den integrerede LIFX App giver mulighed for endnu mere leg med lysfunktioner og rutiner. 

Det fede ved LIFX Beam er ret simpelt: De enkeltstående 'Beams' er hver især seperate lyskilder, der hver har ti lyszoner med multifarvede LED-kilder, der kan lyse i hver deres farve og i forskellige styrker: Disse beams kan så connectes på kryds og tværs, og registrerer den samlede opsætning til en centralt styret lysinstallation, der i praksis kan levere millionvis af farvekombinationer i høj eller lav lysstyrke. 

ANNONCE
LIFX Beam - Test: LIFX Beam LIFX Beam

LIFX Beam er ikke de første der har kastet sig ud i fancy lysinstallationer - tidligere har jeg selv leget rundt med NanoLeaf Aurora, der på lignende måde er modulopbygget og gennemført smart-funktionelt. 

Personligt synes jeg at LIFX Beam har et renere udtryk, mens teknologien i LIFX virker en tand mere moden og uden nær så mange bugs og forstyrrelser, som jeg for år siden stødte på omkring brugen af Nanoleaf. 

Et LIFX Beam startersæt består af seks magnetisk-connectede  beams, et connector-modul til vinklet opsætning, strømforsyning og monteringstape. 

Den vejledende salgspris for LIFX Beam ligger i omegnen af 1500 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce