Connery

Tado lancerer ny serie med Matter-kompatible smarthome varmestyring

Tado X-serien skulle kunne medbringe en markant nedsætning af dit varmeforbrug

Smarthome-producenten Tado har lanceret deres nye produktserie, tado° X, som gør intelligent varmestyring mere tilgængelig og brugervenlig for alle husstande. Serien inkluderer fem nye produkter, der er designet til at være enklere at installere, bruge og forbinde til andre smarthome-enheder.

tado° X-serien er designet med fokus på enkelhed og brugervenlighed. De nye produkter er nemmere at opsætte og anvende takket være smarte planlægningsfunktioner, som brugerne kan indstille og derefter glemme. Med den nye Heat Pump Optimizer X kan forbrugerne opnå større energibesparelser ved at optimere brugen af deres varmepumper.

Besparelser uden kompromis

Ifølge tado° kan deres produkter reducere omkostningerne til opvarmning med op til 22% i gennemsnit, uden at gå på kompromis med komforten i hjemmet. Dette opnås gennem avancerede funktioner som Smart Scheduling, Geofencing, og Open Window Detection, der alle hjælper med at maksimere energieffektiviteten.

Kompatibilitet og integration

tado° X-serien er fremtidssikret med understøttelse af Matter og Thread, hvilket sikrer en bedre rækkevidde og mere stabil dækning i større boliger. Dette gør det muligt at integrere tado° X med en lang række andre smarthome-enheder fra producenter som Amazon, Google, Apple, Samsung, Ikea og Philips Hue.

Den komplette serie af tado° X produkter består af:

  • Heat Pump Optimizer X (DKK 1.949): Optimerer varmepumper for maksimal energieffektivitet.
  • Smart Radiator Thermostat X (DKK 779 / Quattro pack – DKK 2.849): Styrer varmen i individuelle rum.
  • Smart Radiator Thermostat X med Bridge Starter Kit X (DKK 1.249): Inkluderer alt nødvendigt for at komme i gang.
  • Bridge X (DKK 549): Forbinder enhederne i et stabilt mesh-netværk.
  • Smart Thermostat X (DKK 1.169): Erstatter traditionelle termostater til styring af varmesystemet.
  • Smart Thermostat X med Bridge X Starter Kit (DKK 1.549): Komplet startsæt med alle nødvendige komponenter.
  • Wireless Temperature Sensor X (DKK 779): Måler og justerer temperaturen præcist i ethvert rum.
ANNONCE
Tado X sortiment - Tado lancerer ny serie med Matter-kompatible smarthome varmestyring Tado X sortiment

Bedre brugeroplevelse og design

Produkterne i tado° X-serien har fået et nyt og prisvindende design med forbedret hardware. Smart Radiator Thermostat X har nu et kompakt T-formet design og et højopløsnings-touch display. Derudover kommer den med et genopladeligt batteri, som kan oplades via USB-C, hvilket eliminerer behovet for hyppige batteriskift.

Christian Deilmann, CPO og medstifter af tado°, udtaler: "Vi er utroligt stolte over at kunne præsentere vores nyeste generation af produkter, som er et yderligere skridt på vejen mod vores mission om at gøre det enklere for millioner af boliger over hele Europa at nedbringe deres energiforbrug og -regninger uden at skulle gå på kompromis med komforten."

tado° X: Pris og tilgængelighed

tado° X er tilgængelig fra 15. maj i Tyskland, Østrig, Holland, Frankrig, Italien, Spanien, Belgien, Sverige og Danmark. Produkterne kan købes direkte fra tado°'s hjemmeside eller via autoriserede forhandlere.

ANNONCE
Del

Seneste nyt