Connery

Wisers omfattende smarthome-system understøtter nu Homey-integration

Schneider Electrics smarthome-system er nu endnu lettere at styre

Mens vi allerede har leget en lille smule med Wiser smart home -systemet fra Schneider Electric, er der endnu mere i vente - for det efterhånden store økosystem i Wiser-setuppet, der indeholder alt fra enkeltstående gadgets som overvågningskameraer og diverse sensorer og alarmer, har sit største es i ærmet, ved at kunne levere moduler, der kan integreres direkte i 'hele danmarks' LK Fuga-system. 

Alt andet lige, er et smart home kun så smart, som man gør det til - og hvis alt funktionalitet slukker ved trykket på en almindelige stikkontakt, er man prisgivet - medmindre stikkontakten i sig selv har smarthome-funktionalitet. Som eksempelvis Wisers elementer i LK FUGA-serien. 

I takt med at smart home-produkter bliver mere og mere populære i Danmark, tager Schneider Electric nu et skridt fremad for at gøre det endnu nemmere for dig at have et smart og energioptimeret hjem. Selskabet integrerer nu deres Wiser-sortiment i den populære Homey-app, der er kendt for at være kompatibel med en bred vifte af smart home-produkter.

Med den nye integration kan brugerne nu kombinere Wiser’s førende produkter inden for lys- og energistyring med andre smart-enheder fra brands som Philips Hue og Sonos. Alt dette kan administreres direkte fra Homey-appen, der allerede er integreret med over 1000 globale brands og understøtter 50.000 smart home-enheder.

Grøn omstilling og lavere energiregninger i fokus
Ud over at gøre livet lettere for smart home-entusiaster, lægger denne integration også vægt på bæredygtighed og energibesparelse. "Vi arbejder hele tiden henimod mere åbenhed i vores produkter, så vores brugere lettere kan skræddersy deres smarte hjem og kombinere produkter på tværs af producenter. På den måde håber vi, at vi kan være med til at nudge danskerne til at bidrage til en mere energieffektiv fremtid," siger Martin Hannibal, produktchef for Wiser hos Schneider Electric.

Nogle af de Wiser-produkter, der nu er tilgængelige via Homey-appen, inkluderer Wiser trådløs bevægelsessensor, Wiser trådløs lysdæmper for indbygning (Puck), Wiser Røgsensor 230V og mange flere. Disse gadgets er designet til at hjælpe dig med at styre dit hjem mere effektivt, samtidig med at du sparer på energien.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce