Connery

Test: Wiser røgalarm

Ny røgalarm fra Schneider Electric optimerer hjemmets sikkerhed.

En røgalarm er noget, alle bør have i huset - den ligger/sidder bare og våger over huset, og sørger for, at du bliver opmærksom på, hvis der skulle ske røgudvikling eller brand i dit hus eller din lejlighed.

Men er vi nået til et punkt, hvor en røgalarm er mere end bare en nødvendighedsgadget?

Svaret er ja, hvis du kigger på Wisers nyeste røgalarm fra Schneider Electric.

Vi har kigget nærmere på den seneste installation til hjemmet for at se, hvad den kan tilbyde til et moderne hjem.

Den udvider de muligheder, man har med en simpel røgalarm og sørger for, at den optimerer på det punkt, som er først på dagsordenen - tryghed.

ANNONCE
Test: Wiser røgalarm

Bedre sikkerhed

Selve røgalarmen er udstyret med den seneste teknologi, som dobbeltsikrer dig i forhold til at kunne opfange røg i tide, så du kan nå enten at slukke ilden eller slippe ud af området.

Den har nemlig et integreret dobbelt røgkammer, som responderer på alle typer røg og overophedning.

Det smarte ved denne gadget er blandt andet, at den kan forbindes til din smartphone og hvis du allerede har et etableret Wiser smart-home system - på den måde bliver røgalarmen ikke bare en gadget, du smider på toppen af klædeskabet i rummet, men derimod en integreret del af boligen ligesom når du sætter højttalere op i huset.

Smartphone-kompatibiliteten gør, at du får notifikationer om røgudvikling uanset om du er i huset - på den måde, kan du reagere hurtigt, hvis uheldet skulle være ude og have det fulde overblik over hjemmet.

Det er desuden ret så ideelt til scenarier, hvor du eksempelvis skal holde øje med ældre mennesker i dit liv, eller ønsker at have styr på, at alt er i orden hos børnene mens du er ude af byen, til firmafrokost eller bare ude af huset.

ANNONCE
Test: Wiser røgalarm

Simpelt overblik

Helt lavpraktisk fungerer Wiser røgalarm på den klassiske måde med, at man installerer røgalarmen i et rum - den skal blot lige lydtestes en enkelt gang inden montering og derfra kan langt de fleste ting gøres via din smartphone.

Selve batteriet i røgalarmen har op til 10 års levetid, og skulle du være nervøs ude i fremtiden for, at den er ved at løbe tør? Så sørger den for at give dig en notifikation om, at det er tid til at skifte.

Det er ret smart, og så er den desuden uafhængig af en internetforbindelse, så du aldrig skal være bange for, at alarmen ikke går af, fordi der er ustabilt Wi-Fi eller lignende - det er bare en robust lille sag, som holder øje med hjemmet for dig og sørger for, at du har overblikket over hjemmets sikkerhed via din app.

Det kan godt være, at man måske ikke lige kan overskue at holde hovedet koldt og slukke røgalarmen med app’en, når først tingene brænder på i køkkenet - men heldigvis kan man også blot slukke alarmen igen ved et enkelt tryk.

Her er det ret favorabelt, at selve røgalarmen har en meget stor kontakt-flade, så man som i gamle dage skal skrue røgalarmen ned for at trykke på en lille rød knap bagpå.

Samlet set

Sådan adskiller Wiser røgalarm sig fra den konventionelle røgalarm:

- Avanceret dobbelt røgkammer med ekstra sensibilitet i forhold til at opfange varmeudsving og røgudvikling

- App-styret overblik, som sender dig notifikationer, alerts og heads-up på diverse ting

- Alarm-notifikationer mens du er på farten via app

- Lang batterilevetid og notits, når batteriet lakker mod enden

Overordnet set er Wisers nyeste røgalarm en lækker subtil opgradering fra den konventionelle røgalarm med fokus på bedre sikkerhed. Den er mere tryghedsskabende og giver et langt større overblik over hjemmet, så du kan passe på dig selv og dine nærmeste.

ANNONCE
Wiser røgalarm

Pris: 699 kroner

Del

Seneste nyt

Annonce