Connery

Philips Hue kaster sig ud i nye smarthome-kategorier: Sikkerhed møder smartbelysning

Nyt legetøj til Hue-purister

Signify har i dag annoncerer lanceringen af Philips Hue Secure, en ny produktkategori, der blander smart belysning med sikkerhedskameraer, sensorer og avancerede app-funktioner. Alt dette for at tilbyde en alt-i-en sikkerhedsløsning til dit hjem: 

Hue Secure kommer med en række nye produkter, der er bundet op på dels kamera-teknologi og dels software, i det nye Hue Sikkerhedscenter, der blandt andet også lanceres med en række ekstra-features, låst bag abonnement.

ANNONCE
Philips Hue Projektør - Philips Hue kaster sig ud i nye smarthome-kategorier: Sikkerhed møder smartbelysning Philips Hue Projektør

Hvad er Nyt?

Philips Hue Secure-kameraer
Philips Hue Secure-kameraer kommer med 1080p HD-video og nattesyn. De nye kameraer tilbyder end-to-end kryptering som standard, hvilket sikrer, at dine data forbliver private. De er designet til både indendørs og udendørs brug, og kan tilsluttes enten via ledning eller batteri.

Philips Hue Secure Projektør

Et udendørs kamera, der samler Hues erfaring med smartbelysning og den nye kamerateknologi - som navnet antyder er det et kamera, der kombineret med en stor projektørlmpe, kan udløse en lysalarm - som i øvrigt kan programmeres i enhver farve, man måtte ønske sig. 

ANNONCE
Philips Hue kontaktsensor - Philips Hue kaster sig ud i nye smarthome-kategorier: Sikkerhed møder smartbelysning Philips Hue kontaktsensor

Philips Hue Secure Kontaktsensor
Til døre og vinduer findes en ny kontaktsensor, der sender realtidsmeddelelser, hvis den åbnes eller lukkes.

Sikkerhedscenter i Philips Hue-appen
Appen inkluderer nu et Sikkerhedscenter, der giver dig mulighed for at udløse alarmer, ringe til politiet, og endda tilpasse kameraindstillingerne.

ANNONCE
Philips Hue Festavia lyskæder - Philips Hue kaster sig ud i nye smarthome-kategorier: Sikkerhed møder smartbelysning Philips Hue Festavia lyskæder

Nye Philips Hue Festavia Lyskæder
I en kategori, der ikke lige rimer på sikkerhed, er der også festiligt nyt fra smarthomemærket. Philips Hue introducerer nemlig også deres Festavia-lyskæder til indendørs og udendørs brug.

Matter-support
Alle Philips Hue-produkter vil snart være Matter-kompatible efter en opdatering i september 2023, hvilket gør det endnu lettere at integrere dem i dit smart home-setup.

ANNONCE

Hvordan virker det?

Real-time Overvågning
Overvåg dit hjem i realtid og modtag notifikationer ved bevægelse. Du kan endda udløse unikke lys- og lydalarmer for at afskrække ubudne gæster.

Bedre med abonnement?
Flere avancerede funktioner, inklusiv en 60-dages videohistorik, er tilgængelige for abonnenter.

 

Priser og Tilgængelighed

Kamera med ledning: Fra 1.499 kr
Batteridrevet kamera: 1.869 kr
Projektør med kamera: 2.619 kr
Kontaktsensor: Fra 299 kr
Basic plan: 29 kr per måned
Plus plan: 79 kr per måned

ANNONCE
Del

Seneste nyt